reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Dziewczyny ja dziś nie będę aktywna na bb i moze jutro też nie,zależy czy polepszy mi się humor, dowiedziałam się dziś ze moja mama miała wypadek samochowy.Dzięki Bogu wyszła z niego prawie bez szwanku(ma założony gorset i na razie czekają ją prześwietlenia czy wszystko ok z karkiem.),ale auto raczej nie zdatne do jazdy.Nie było to z winy mojej mamy ,więc tyle szczęścia w nieszczęściu.

.trzymajcie się ciepło.

.dobranoc.

reklama
karolina.... ojej... mam nadzieję że z mamą będzie wszystko dobrze:baffled:

kubusiowa.... ja dzisiaj o dziwo będę tu trochę

kaśka76... ja chodziłam na rechabilitację 3 miesiące.... i powiem Ci że Olek bardzo lubił te zajęcia :-D

kubusiowa.... a gdzie chodzisz na rehabilitację.... ja chodziłam do wojewódzkiego szpitala rechabilitacyjnego

karolinna -co za nieszczęście, trzymaj sie, musi byc dobrze

diablica - u nas w Żorach jest Osrodek Rehabilit.

oliwka -juz po serialach gdzie jesteś:confused: :confused: mi pod koniec Madzi M wyłączyli głos i nie wiem co Madzia Mariolce tak długo wykładała:confused: :-( :wściekła/y:

Kaśka bardzo mi przykro że usłyszałaś to czego nie chciałaś :-( Trzymam kciuki za Piotrusia, ucałuj go gorąco od Karolinki.

Karolinna też mam nadzieję że z Twoją mamą ok. Pewnie nieźle się przestraszyłaś, wiem mniej więcej co czujesz bo moja mama też miała kiedyś wypadek.

MariaOla u mnie była położna na drugi dzień jak wyszłam ze szpitala, a wychodziłam w Wielki Czwartek i ona była już na urlopie, ale jak wyszłam to do niej dzwoniłam no i przyszła. Bardzo fajna babka, duzo nam podpowiedziała, pomogła, zachwycała się Karolinką, zbadała mi bliznę (bo miałam cc) jestem bardzo zadowolna z jej wizyt, a była chyba z 5 razy :tak: . Natomiast lekarz :no:

Dziewczyny dziękujemy bardzo za trzymanie kciuków!!!! Karolinka na szczęście jest zdrowa, wszystkie odruchy ma prawidłowe nie ma żadnych niepokojących objawów, a to wyginanie się to po prostu takie jej przyzwyczajenie, pewnie wynikłe z tego że za dużo na tym brzuszku leżała. Najważniejsze że wszystko dobrze, kamień z serca.... Karolinka przed badaniem jeszcze w poczekalni do wszystkich się śmiała, potem do lekarki, a podczas badania zachowywała się jakby to była najlepsza zabawa. Lekarka powiedziała że jest bardzo żywym, energicznym ciekawym świata dzieckiem :tak: Jestem strasznie szczęśliwa!!!

iza1.... gratulacje dla Karolinki :-D :-D :-D a co do grobów to ja pewnie nie pójdę... bo Olucho ostatnio się trochę przeziębiło i nie chcę z nim wychodzić.... a le Przemo sam za mnie "pozałatwia"....

Witam dziewczyny

Ja dziś tylko na moment, bo mamy groby do oblatania i mojej rodziny i Jarka, więc prawie cały dzień z przerwami na posiłki nam zejdzie :sorry:

Kaśka ..... aż boję się zapytać jakie to słowa usłyszałaś, słychać że jesteś tym bardzo poruszona. przykro mi :sorry:

Karolinna .... Trzymam kciuki, by u mamy nie było żadnych komplikacji, a autem się nie przejmuj, to TYLKO RZECZ, no i pewnie z ubezpieczenia dostaniecie kaskę na inne używane auto starczy. W zeszłym roku Jarek skasował auto, ale też mu sie nic nie stało. CUD i SZCZĘŚCIE

Iza ... Przynajmniej od ciebie wesoła nowina, która cieszy .... oby tak dalej Karolinko, mam na myśli tę jej wesołość i ciekawość świata. Zuch dziewczyna :blink:

A co do wizyt położnych, to kiedyś była rejonizacja i same przychodziły, a teraz trzeba się o nią postarać. Z tego co piszecie to warto, bo są to wizyty pouczające i coś ciekawego wnoszą. Obawiałam się, że przyjdzie mi do domu taka HELGA, która ... no właśnie .... przyczepi się do wszystkiego, zajrzy w każdy kąt i zacznie kręcić nosem. A z wizytą patronażową lekarza nikt się nie spotkał na Śląsku :confused: :confused: :confused:

Życzę ciepłego w miarę dnia :tak:

Dzień doberek:-)

Jestesmy wyspani!!!!:-) Kubuś dzisja od ponad tygodnia spał całą noc od 20 do 6:30 z przerwa na wode o 5:15 :tak:
Za oknem słoneczko ale wietrznie, koło 11 jedziemy na groby chyba że zacznie padac to siedzimy w domu :sorry:
Miłego dnia

reklama
witajcie
kubusiowa no ładnie kubuś spał . wczoraj nie zajrzałam bo mi sie przysneło na reklamie magdy m :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:obudziłam sie a tu 23.45 :wściekła/y::wściekła/y: tyle reklam serwuja ze tylko oko zamknełam :wściekła/y:niewiem co sie działo bede musiał powturke obejrzec w niedziele.
mariaola nie pchodza w naszym miescie lekarze .
iza wiedziałam ze karolinka bedzie zdrowiutka:happy2::happy2::happy2:
Co do grobów pjdziemuy popołudniu pod krzyrz zapalić bo żadne z nas nie ma tu krewnych tylko ponad 400 km ja i mąż ponad 300 bo stamtad pochodzimy.
Pojechały za to nasze mamay;-)
Wietrznie i zimno dziś jutro śnieg zapowiadają:-D

Do góry