reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jestem jeszcze, jednym okiem oglądam Samuraja, a drugim wstawiam fotki na bobasach :-D
Dziękujemy za komplementy :tak:

Justyna Liwia-teletubiś :-D dobre:laugh2: No Karolcia też tak grubo ubrana na spacerkach że ledwo w wózku może się ruszać :szok: :-D

Oliwka tak to jest ta zabawka, jak na razie mała za bardzo się nią nie interesuje, mam nadzieję że to przyjdzie z czasem.

A jeszcze na zakończenie jedna fotka Karolci (taka ramka jest w aparacie :-) ) Karolcia w różach :-D

reklama
:tak: Witam mamusie ze Śląska po dłuugiej przerwie
Dziś nie śpię, jak rok temu hihi; więc zaglądam pierwszy raz od kilku m-cy
A tu nowy wygląd forum, nie wiem jak wkleić zdjęcia, nowe koleżanki na wątku, dzieci urosły.....zagubiłam się troszkę.
Dziś mija nam rok od tego dnia kiedy zmieniło nam się życie.
Kordian zaczyna chodzić, mówi pierwsze słowa po swojemu i jest naszą uroczą iskierką. Żywy i pogodny. Zdrowy i duży chłopak..i taki jest samodzielny......oby tak było już zawsze. buziaki dla Was i dzieciaczków/
cmooook
Zobacz załącznik 16538

Hej w sobote!

Witaj Ola, fajnie że zajrzałaś do nas.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH POGODNYCH DNI DLA KORDIANA!!!!!!!!!!!!!

Ola gratulacje dla Kordianka nowych umiejętności!!! Duży i śliczny z niego chłopczyk :tak:

A ja właśnie rozpalam w piecu bo zimno strasznie, w pokoju mam 18 stopni :rofl2: brrrr, ale już się pali i zaraz będzie ciepło :tak:. Dziś idziemy na urodzinki do mojego siostrzeńca - chrześniaczka, 6 latek już ma :szok: tak to zleciało, dopiero był taki malutki jak Karolcia.

MIŁEGO DNIA!!!

o Ola hej !!!! a myślałam ostatnio o Was !!! Ale Kordianek wymężniał szok !!! STO LATEK DLA MAŁEGO SOLENIZANTA !!!!!! zaglądaj częściej

Iza udanej imprezki !!!!

a co z Czarnulką i z jej panienkami bo parę kartek mam w plecy i nadrobić nie mam kiedy !! ???

a ja na stanowisku pracy a męza zostawiłam z Liwią na polu bitwy !!!!!!! :-) pół dnia razem dobrze im zrobi !! byle mieszkania nie zdemolują :laugh2:

HEJ W SOBOTNI PORANEK ola gratulacje z okazji ukonczenia roczku przez Kordianka;-)
justyna
czarnulki Emilka miała ostatnio uczulenie od smoczka sylikonowego a Wikunia nosi na rączce aparat :-( bo ma cos z łokciem chyba dobrze poczytałam:-(

Sorki że nie odpisałam ale cholerny :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: komp mi się wczora zawieszał co chwile .
Jestem jaszcze 2 w 1 :-) .

Skurcze mam od jakiś 2 tygodni ale głównie w nocy i szybko mijają . Na razie spoko .

MARIAOLA- czuję że drętwieje mi prawa ręka i noga :dry: , ale to podobno normalne .

KARLAM dzięki za informacje ze szkoły . Jak by tam było coś ciekawego to pisz jeszcze .

Znając moje szczęście to jeszcze nie tak prętko :no: ;-) .

IZA chyba mamy podobny problem z komputerami .
Dzięki za pozdrowienia , przydadzą się na przyszłość .
Karolcia jast śliczna a jak kochanie śpi !!!:tak: :-D
Baw się dobrze na imprezie
KUBUSIOWA ale masz farta :szok: :-D :-)

OLAK WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO Z OKAZJI PIERWCZYCH URODZIN SYNA .
Ślicznego masz syna .

reklama
Do góry