reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Diablica: to fajnie, że udał sięWam kupic ciut taniej prezenciki.

Kubusiowa: Piotrek zabiera córce koleżanki taki telefonik z fishera, ale służy on mu do gryzienia.

Czarnulka: zdróka dla Emilci

Oliwka: nie zapeszam, ale trzymam mocno kciuka

reklama
diablica - super że zakupy udane:-) a z zabawkami to fakt trzeba pochodzic i szukac bo różnice w cenach są i to widac po twoim przykładzie:tak: a konik na biegunach to taki z pluszowych czy drewniany i jaka cena bo my tez chcemy w przyszłości kupić Kubusiowi no i pytanie zasadnicze czy już Olkowi daliscie prezenty czy czekaja na roczek:confused:

kubusiowa.... konik jest pluszowy na drewnianych płozach.... zapłaciliśmy 85 zł.... był w promocji w AUCHAN w mysłowicach... aha konik na uszku ma pozytywkę która prycha jak konik:-D ... akurat nim i sprężynką Olo już się bawi... reszta czeka na urodzinku... tym bardziej że od chrzestnych jeszcze rowerek jest planowany :-D

witam w poranek:-)

To ja melduje sie druga

diablica - to superowy konik, musze zobaczyc czy u nas w Żorach jest moze sie skusze teraz na kupno:tak: a co do postepów to zrobiłaś OGROMNE!! tak trzymaj:tak:

Mykam na kawusie i sniadanko (mężuś robił)

miłego dnia

witam kochane:-)
kubusiowa zgadza sie ,planowaliśmy:happy:jak tylko oliwia skończyła rok
diablica no to ładne wasze prezenciki:tak:
sandros jak wyniki ?zapomniałam wczoraj napisac
kaska jeszcze nie dziekuje:-)
A co z karolina:confused:

Zapomniałam wam napisac ze Oliwia znienawidziła mleko:confused: (nie z cycusia:-D)kaszki róznego typu ,niewiem co bedzie dalej bo na noc zawsze jedna butle wydoiła:-Ddobrze ze sereki je .Może znowu polubi :-(

Oliwka.... to żeczywiście masz problem... ale może księżniczce jeszcze się odwidzi:-D

a tak wogóle to się pochwalę... mam dziś 32 urodziny i dostałam od męża kurtkę z Reportera.... to chyba pierwsza markowa kurtka w moim życiu:laugh2: :laugh2: :laugh2: aha i Olo fajnie złożył mi życzenia wyglądało to mniejwięcej tak:... wlazł mi na ręce , przytulił się i powiedział "mamamammamamama" hihihihi:-D :-D :-D

Czy pamięta o nas ktoś jeszcze????:-) ;-)

Wpadłam się przywitać. Dawno mnie nie było. Nie jestem w stanie nadrobić waszych postów. Muszę się pochwalić że dzisiejszej nocy nasz szkrab ładnie spał Zasnął wczoraj o 18 i obudzil się o 23.15 nakarmiłam go i dalej spal do 4.15 znowu go nakarmiłam i obudził się o 7. Także super. Dzisiaj idziemy na szczepienie. Kupiliśmy mu szczepionkę skojarzoną (120zl) zobaczymy czy będzie płakal aż się stresuję. Tak po za tym wszystko jest ok ostatnio dużo jadl co godzinę zapytam dziś lekarki czy nie dokarmiać go butlą ale zobaczymy może już jakoś wyreguluje mu sie sen i jedzonko. Kolek na szczeście nie ma (odpukać ) ale w pogotowiu mamy Espumisan i Sab Simplex.

Oliwka - domyślam się o co chodzi, cieszę się ogromnie jeżeli to prawda :-) ;-) :tak:

Diablica- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-) ;-) :tak: :-D

reklama
diablica sto lat, sto lat...

wpadłam do Was na kawkę :-)

diablica no to dostałaś od synusia najpięknisze życzenia :-)
oliwka mocno trzymam kciuki za drugiego szkraba :-)
sandros ucałuj Sonię i szybkiego powrotu do domu

a my walczymy z chorobami od czwartku Grześ robił "miękkie kupy" no i dzisiaj pierwsza normalna kupa, uff ale za to zapalenie spojówek, kiedy to się skończy... na szczęście Grześ jest wesoły i nie widać po nim żeby cokolwiek mu się działo. Chodzi do żłobka i bardzo mu się tam podoba. Panie nie mają z nim żadnych kłopotów, no i co najważniejsze jemu też się podoba, przychodzi wyraźnie zadowolony :-)

Do góry