reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jakoś tu od wczoraj spokojnie . Kiepska pogoda :-( , nikt nigdzie nie chodzi :no: i nie ma o czym plotkować .

MOKKATE też się przyłączam do życzonek . Tysiąc całusów dla Martynki .

IZA Karolinka kochanie śpi i ma śliczną czapeczkę . Gratulacje dla piątego ząbala .
Dla mojego dziecka czapeczki porobiła moja babcia . Przynajmniej nie zrzędziła . Nawet fajnie jej wyszły . Tylko czy będą pasować na główkę .

Najwyżej zrobi nowe .

Reszta brzuchatek co z wami ???

OLIWKA umnie cisza ... przed burzą ;-) .

Ale mnie mała nastraszyła przed wczoraj . Bardzo długo się nie ruszała i nie dawała się podpuścić . Dopiero pod wieczór jak się położyłam to zaczęła fikać . Ale mi ulżyło.

Idę dziś do szwagra na urodziny . Dawno nie byłam na żadnej imprezce . Pa.

reklama
shiune a ja juz myślałam:-Dze po wszystkim:-D
diablica
moja tez na boczu spi albo na wznak i raczki na boki tak ze duzo miejsca zajmuje w łuzku:wściekła/y:

a ja mama totalnego doła. nie jestem w stanie rehabilitować Piotrka. wymiękam jak słyszę jego wycie. robi to Krzysiek albo moja mama.

Hey dziewczyny, to znowu ja :tak: jak na mnie to ostatnio i tak bardzo czesto ;-) Ale maz jest przez caly weekend w domu i to on zajmuje sie Oliwka, wiec ja mam chwilke na forum i inne zajecia.

IZA ta butelka ismoczek z NUKa poki co bardzo sie u nas sprawdzily. Smoczek mamy jeszcze jeden taki sam tylko w innym kolorze. BO Oliwka tak sie przyzwyczaila do tego smka ze innych nie chciala ssac i plula nimi na niezla odleglosc :-D Twoja Córunia spi w przeslodkiej pozycji :-D ale ja isibiscie balabym sie ze moze jej sie cos stac, na szczescie moja Oliwcia lubi spac na wznak z rekami szeroko rozlozonymi wiec zajmuje naprawde duzo miejsca w lozku ;-)

EWCIK masz racje ze Oliwka to silna dziewczyna, juz chce mi sie przewracac na brzuszek ale probuje to jeszcze jakos opanowywac bo jej ruchy sa nadal bardzo nieskoordynowane wiec obracajac sie moze sie niezle poturbowac

A to jej ostatnie wyczyny-najnowsze zdjątka z prób siłowych na brzuszku :-D Oliwcia była bardzo skupiona na ćwiczeniu mięśni brzuszka-chce zostać modelką :-D

:-) :-) :-) :-) Hello:-) :-) :-) :-)
Ale Dzis Tutaj Pusciutko..pogoda Zrobiła Swoje. U Ans Dzionek Fajnie Minął. Po Ibiadku Pojechaliśmy Do Mojej Kuzynko Bo W Nastepna Sobote Ma Chrzicny Milenki I Moj Grzes Bedzie Chrzestnym. Hm Zastanawiam Co Oprocz Kopertki Kupic Tej Malutkiej By Miała Jakas Pamiatke.
Mamy Dziewczynek Czekam Na Propozycje. Myslalam O Jakis Drobniutkich Malenkich Kolczykach Zlotych????

Wczoraj Kupilismy Filipkowi Super Butki Na Zime I Nie U Nas W Ccc Tlko W Ryłko W Mikołowie Była Promocja Ze 150 Zł Na 79zł. Naprawde Czadowe. Jutro Wysle Wam Fotki Filipka I Tych Buciorkow Bo Teraz Juz Spi A Aparat Mam W Sypialni.

:-) Luczynka naprawde Jestem Pełna Podziwu Dla Ale Uwierz żenigdy Tak Silnego Niemowlaczka Nie Widziałam.
Oj To Kolejna Modelka Nam Rosnie. Niech Rosna By Moj Filipuś Miał W Czym Wybierać

Moj Miso Tez Ostatnio Nauczył Sie Zasypiac Na Brzuszku Lub Boczku;-) ;-)

mama Boo Oj To Bardzo Ci Smutno Bedzie.. Mysle Ze Najgorsze Beda Pierwsze Dni. Ale No Coz Takie Jest Zycie.
Trzymaj Sie Cieplutko

Witam,

A u nas niefajnie.
W nocy z czwartku na piatek Sonia ok. 23 obudzila sie z koszmarnym kaszlem i dusila sie jakby miala jakis napad astmy.
Odrazu zadzwonilismy na pogotowie, przyjechala naprawde mila ekipa. Okazalo sie, ze ma ostre zapalenie krtani :szok: Skad? - niemamy pojecia, bo jeszcze jak kladla sie spac byla zdrowa...
No, ale pojechalam z Sonia karetka az do szpitala w Bytomiu, bo to najblizszy szpital z dziecieca laryngologia.
Obecnie ejst juz wszystko OK, wypisza nas chyba we wtorek. Sonia dobrze znosi pobyt w szpitalu, pielegniarki ja chwala, jako bardzo grzeczna, a ja jak moge, to przyznam ze sie wyrywam, no i tak teraz zastepuje mnie Rafal.
Uciekam w koncu sie wyspac, bo spanie na waskich twardych lozkach, to nie dla mnie

Pozdrawiam,

Sandros: ucałuj mocno Sonię. mam nadzieję, że we wtorek wieczorem bedziecie szaleć już w domu.

kurde a taniec wygrała Rusinka - dla mnie to dziwne

reklama
Do góry