reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Takie butki kupilismy Filipkowi na zime
Kupilismy je w Mikołowie w Ryłko , fajna promocja była zamiast 150zł zaplacilismy 79zł cale ze skóry naturalnej a w srodku kożuch.
Jak ma je ubrane wygladaja bomba.
1002786eg5.jpg

1002785sk6.jpg

reklama
Dzien dobry,

Dzis ja pierwsza :-)

Ewcik - buty superskie, a do tego tanie - super.

U nas noc byla spokojna, w koncu porzadnie sie wyspalam. A Sonia rano nawet lasnie oddychala.

A wyniki Rafala... jeszcze ich nie ma :wściekła/y: Okazuje sie, ze sam ich odebrac nie moze, tylko odbiera przychodnia, a ta sie nie spieszy :wściekła/y:

Pozdrawiam,

Witajcie! :-)

EWCIK81 - butki faktycznie super i tanie! my kupilismy Julce wczoraj buciki gufo w CCC i to po wielkich trudach, bo nóżke ma małą (butki 20 są jeszcze za duże :-( ) ale udało się

SANDROS - mam nadzieję, że Sonia czuje się lepiej i uda się odebrać wyniki Rafała.

ja po ciężkiej nocy (odstawianie od piersi) i z ogromnym bólem sączę wstrętną herbatę z szałwi, przerzucam tony papieru na biurku :wściekła/y: i przyglądam się słońcu za oknem

Witam....
dziękuję za życzenia:tak:

MamaBo.... uszka do góry.... może tam się przeniesiecie jak się spodoba.... może tam będzie łatwiej niż w naszym "kaczogrodzie".... hihihih:-D

elen_dir... witam CIę ... bo jeszcze nie miałam okazji.... i też uszka do góry... będzie dobrze....

sandros.... dobrze że z Twoją księżniczką już lepiej.... dzielna dziewczynka.... dużo szybkiego zdrówka....

Ewcik... butki bombowe.... Olek ma podobne:-D

Mmm- dużo zdrówka dla Grzesia!! Pisz jak tam w pracy.

Diablica- spóźnione życzenia urodzinowe. Spełnienia marzeń!!!!!

Ewcik- buty suuuuuuper. :tak:

Iza- gratulacje kolejnego zębolka.
U nas ciągle bezzębne uśmiechy :-D

Karolinna- co u Ciebie????:confused: :confused: :confused: Dawno Cie tu nie było.
Pisz, co tam u Was...:rofl2: :tak:

Sandros- dobrze, ze z Sonią wszystko w porządku i że jest już w domu. Wizja dziecka w szpitalu bardzo mnie przygnębia.....:-(

Wczoraj byłyśmy się zważyć i przybrałyśmy 400g przez miesiąc. Teraz waga pokazała 7400...
Jest dobrze:cool: :tak:
Pozdrawiamy !!!!!:-)

Witam!

Mokkate dzięki! Martynka ważyła jak miałam 7 miesięcy 7kg? Z tego co napisałaś tak wynika a jeśli tak to idą z Karolinką łeb w łeb :-D Pociesza mnie to trochę bo na kwietniówkach Karolcia najszczuplejsza :sorry2:

Sandros ciszę się że miałaś spokojną noc i że Sonia czuje się już lepiej. Chyba w gazecie Twój Maluszek czytałam o tym zapaleniu krtani, że trzeba z dzieckiem szybko wyjść na balkon, ale muszę jeszcze doczytać.
Wczoraj zapomniałam napisać - dziękuję za pamięć :cool:
Trzymam kciuki za wyniki Rafała.

Karolinna czemu się nie odzywasz:confused:

elen_dir życzę wytrwałości w odstastawianiu córci, trzymam kciuki żeby jak najlepiej to się odbyło.

Ewcik super buciki i naprawdę tanio :szok: Gratuluję udanego polowania :-D

Ostatnio Karolci posypały się ząbki jeden po drugim :-D ale teraz to już chyba znowu będzie przerwa. Czuję je jak ją karmię i trochę mnie to przeraża :shocked2: . Co będzie jak zrobi psikusa i zaciśnie mocniej buźke :szok:

HEJ:-D
Wczoraj niemiałam czasu zajrzeć ,:-(nadodatek znowu przespałam magde m :wściekła/y:bede musiąła czekac do niedzieli moze mokate napiszesz mi czy w koncu rozmawiała z piotrem:tak:
ewcik super butki:tak:
elen witaj ,zyczymy wytrwałości w odstawieniu piersi :-)
iza gratulacje z okazji kolejnego zabka:-Dfajnie ze zostajecie w starym mieszkaniu:happy2::happy2:bedziemy w kontakcie :happy2:
koarolina co z toba??????????????

reklama
Iza- Martynka na marcówkach tez najszczuplejsza. :-) Ale idzie cały czas wg swojego centyla (10), więc myślę, że nie mam powodu do zmartwień. Tym bardzej, że je wszystko w duzych ilościach i jest bardzo sprawna. Pełza po całym mieszkaniu jak odrzutowiec, a ostatnio podciąga sie do stania:szok: ... a ja chciałabym żeby raczkowała!!!:tak:

Oliwka- ja już chyba skończę oglądac ten serial. Przez cały tydzień w zapowiedziach mówili, że dzwoni Piotr. No i zadzwonił, ale w ostatniej minucie i nie powiedział ani słowa... taka to buyła rozmowa... Za to Magda powiedziała mu o kilka zdań za dużo, bo myslała, że to Filip...

Do góry