reklama
Dzien dobry,
Dzis ja pierwsza :-)
Ewcik - buty superskie, a do tego tanie - super.
U nas noc byla spokojna, w koncu porzadnie sie wyspalam. A Sonia rano nawet lasnie oddychala.
A wyniki Rafala... jeszcze ich nie ma
Okazuje sie, ze sam ich odebrac nie moze, tylko odbiera przychodnia, a ta sie nie spieszy 
Pozdrawiam,
Dzis ja pierwsza :-)
Ewcik - buty superskie, a do tego tanie - super.
U nas noc byla spokojna, w koncu porzadnie sie wyspalam. A Sonia rano nawet lasnie oddychala.
A wyniki Rafala... jeszcze ich nie ma

Pozdrawiam,
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Witajcie! :-)
EWCIK81 - butki faktycznie super i tanie! my kupilismy Julce wczoraj buciki gufo w CCC i to po wielkich trudach, bo nóżke ma małą (butki 20 są jeszcze za duże :-( ) ale udało się
SANDROS - mam nadzieję, że Sonia czuje się lepiej i uda się odebrać wyniki Rafała.
ja po ciężkiej nocy (odstawianie od piersi) i z ogromnym bólem sączę wstrętną herbatę z szałwi, przerzucam tony papieru na biurku
i przyglądam się słońcu za oknem
EWCIK81 - butki faktycznie super i tanie! my kupilismy Julce wczoraj buciki gufo w CCC i to po wielkich trudach, bo nóżke ma małą (butki 20 są jeszcze za duże :-( ) ale udało się
SANDROS - mam nadzieję, że Sonia czuje się lepiej i uda się odebrać wyniki Rafała.
ja po ciężkiej nocy (odstawianie od piersi) i z ogromnym bólem sączę wstrętną herbatę z szałwi, przerzucam tony papieru na biurku

diablica2
mały wielki OLO :)
Witam....
dziękuję za życzenia
MamaBo.... uszka do góry.... może tam się przeniesiecie jak się spodoba.... może tam będzie łatwiej niż w naszym "kaczogrodzie".... hihihih
elen_dir... witam CIę ... bo jeszcze nie miałam okazji.... i też uszka do góry... będzie dobrze....
sandros.... dobrze że z Twoją księżniczką już lepiej.... dzielna dziewczynka.... dużo szybkiego zdrówka....
Ewcik... butki bombowe.... Olek ma podobne
dziękuję za życzenia

MamaBo.... uszka do góry.... może tam się przeniesiecie jak się spodoba.... może tam będzie łatwiej niż w naszym "kaczogrodzie".... hihihih

elen_dir... witam CIę ... bo jeszcze nie miałam okazji.... i też uszka do góry... będzie dobrze....
sandros.... dobrze że z Twoją księżniczką już lepiej.... dzielna dziewczynka.... dużo szybkiego zdrówka....
Ewcik... butki bombowe.... Olek ma podobne

Mmm- dużo zdrówka dla Grzesia!! Pisz jak tam w pracy.
Diablica- spóźnione życzenia urodzinowe. Spełnienia marzeń!!!!!
Ewcik- buty suuuuuuper.
Iza- gratulacje kolejnego zębolka.
U nas ciągle bezzębne uśmiechy
Karolinna- co u Ciebie????
Dawno Cie tu nie było.
Pisz, co tam u Was...
Sandros- dobrze, ze z Sonią wszystko w porządku i że jest już w domu. Wizja dziecka w szpitalu bardzo mnie przygnębia.....:-(
Wczoraj byłyśmy się zważyć i przybrałyśmy 400g przez miesiąc. Teraz waga pokazała 7400...
Jest dobrze
Pozdrawiamy !!!!!:-)
Diablica- spóźnione życzenia urodzinowe. Spełnienia marzeń!!!!!
Ewcik- buty suuuuuuper.

Iza- gratulacje kolejnego zębolka.
U nas ciągle bezzębne uśmiechy

Karolinna- co u Ciebie????

Pisz, co tam u Was...

Sandros- dobrze, ze z Sonią wszystko w porządku i że jest już w domu. Wizja dziecka w szpitalu bardzo mnie przygnębia.....:-(
Wczoraj byłyśmy się zważyć i przybrałyśmy 400g przez miesiąc. Teraz waga pokazała 7400...
Jest dobrze

Pozdrawiamy !!!!!:-)
Witam!
Mokkate dzięki! Martynka ważyła jak miałam 7 miesięcy 7kg? Z tego co napisałaś tak wynika a jeśli tak to idą z Karolinką łeb w łeb
Pociesza mnie to trochę bo na kwietniówkach Karolcia najszczuplejsza
Sandros ciszę się że miałaś spokojną noc i że Sonia czuje się już lepiej. Chyba w gazecie Twój Maluszek czytałam o tym zapaleniu krtani, że trzeba z dzieckiem szybko wyjść na balkon, ale muszę jeszcze doczytać.
Wczoraj zapomniałam napisać - dziękuję za pamięć
Trzymam kciuki za wyniki Rafała.
Karolinna czemu się nie odzywasz
elen_dir życzę wytrwałości w odstastawianiu córci, trzymam kciuki żeby jak najlepiej to się odbyło.
Ewcik super buciki i naprawdę tanio
Gratuluję udanego polowania 
Mokkate dzięki! Martynka ważyła jak miałam 7 miesięcy 7kg? Z tego co napisałaś tak wynika a jeśli tak to idą z Karolinką łeb w łeb

Sandros ciszę się że miałaś spokojną noc i że Sonia czuje się już lepiej. Chyba w gazecie Twój Maluszek czytałam o tym zapaleniu krtani, że trzeba z dzieckiem szybko wyjść na balkon, ale muszę jeszcze doczytać.
Wczoraj zapomniałam napisać - dziękuję za pamięć

Trzymam kciuki za wyniki Rafała.
Karolinna czemu się nie odzywasz

elen_dir życzę wytrwałości w odstastawianiu córci, trzymam kciuki żeby jak najlepiej to się odbyło.
Ewcik super buciki i naprawdę tanio

HEJ
Wczoraj niemiałam czasu zajrzeć ,:-(nadodatek znowu przespałam magde m
bede musiąła czekac do niedzieli moze mokate napiszesz mi czy w koncu rozmawiała z piotrem
ewcik super butki
elen witaj ,zyczymy wytrwałości w odstawieniu piersi :-)
iza gratulacje z okazji kolejnego zabka
fajnie ze zostajecie w starym mieszkaniu
bedziemy w kontakcie 
koarolina co z toba??????????????

Wczoraj niemiałam czasu zajrzeć ,:-(nadodatek znowu przespałam magde m

ewcik super butki

elen witaj ,zyczymy wytrwałości w odstawieniu piersi :-)
iza gratulacje z okazji kolejnego zabka

koarolina co z toba??????????????
reklama
Iza- Martynka na marcówkach tez najszczuplejsza. :-) Ale idzie cały czas wg swojego centyla (10), więc myślę, że nie mam powodu do zmartwień. Tym bardzej, że je wszystko w duzych ilościach i jest bardzo sprawna. Pełza po całym mieszkaniu jak odrzutowiec, a ostatnio podciąga sie do stania
... a ja chciałabym żeby raczkowała!!!
Oliwka- ja już chyba skończę oglądac ten serial. Przez cały tydzień w zapowiedziach mówili, że dzwoni Piotr. No i zadzwonił, ale w ostatniej minucie i nie powiedział ani słowa... taka to buyła rozmowa... Za to Magda powiedziała mu o kilka zdań za dużo, bo myslała, że to Filip...

Oliwka- ja już chyba skończę oglądac ten serial. Przez cały tydzień w zapowiedziach mówili, że dzwoni Piotr. No i zadzwonił, ale w ostatniej minucie i nie powiedział ani słowa... taka to buyła rozmowa... Za to Magda powiedziała mu o kilka zdań za dużo, bo myslała, że to Filip...
Podziel się: