reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A właśnie że nie we szpitalu . Nie dam sie łatwo do wyra połorzyć . :-) :-D

No chyba że mi się tak wydaje .

OLIWKA coś wspaniałego . Gratulacje:laugh2: :-D :laugh2: :laugh2:
Do którego lekarza będziesz chodzić ?

:szok: :eek: Dziewczyny , mam skurcze . Re4gularne , co 20 minut . można zegarek nastawiać . Wzieło mnie w nocy . Ale czułam tylko cztery . Może ta prowokacja nie będzie potrzebna ?
Nie ide jeszcze do szpitala . Poczekam na częstrze skurcze , albo się rzciekne , to w tedy pójde .

Wieczorem dam znać czy nocuje w domu czy nie . Pa .

Może ja też kupie taki lerzaczek .

SANDROS wspaniałe nowiny . Teraz będziesz spokojniejsza .

EWCIK mamy podobne zachcianki . Ja terz właśnie wcinam ryż z jabłkami , ale nie zapiekany . Ja to robie byle jak . Jabłka dusze z cukrem , cukrem waniliowym i rodzynkami . Potem mieszam z ugotowanym ryżem i dodaje cynamon . Da sie zjeść .

reklama
Shinue to wszystko wskazuje, że to już tuż tuż, ciekawe gdzie spędzisz dzisiejszą noc :confused: Oby poszło szybko!

Sandros to dobrze, że wyniki Rafała ok. Ciekawa jestem czy ta dyrektorka przyjmie Sonię.

Karolinna Twoja Lenka wydaje mi się wyjątkowo mądra, nie znam wielu dzieci, ale mam w rodzinie jedną dziewczynkę która w wielu Lenki taka nie była. Dzieci są różne, ale myślę że Ty z Lenki naprawdę możesz być dumna :tak:

Ewcik też niestety nie mam przepisu :no: jem ryż podobnie jak Shinue, a jeszcze bardziej lubie makaron z cukrem i cynamonem :-p albo z serem :-p

My za niedługo jedziemy do rodziców i na małe zakupki. Do wieczorka!

witam:-)
Nareszcie mogę z Wami pogadac on wczorajszego wieczora nie miałam dostęou do neta.

anian - podaje ci jadłospis dziennny Kubusia

07:00 mleko z kleikiem ryżowym 160-180 ml
09:30-10:00 kaszka na mleku modyfikowanym
11:00-12:00 po drzemce soczek 100 ml lub danonek (jak ma apetyt ale jak nie to patrz obiadek)
13:00 obiadek tj. zupka gęsta z złótkiem dwa razy w tygodniu lub drugie danie (mięsko, ziemniaczki i warzywa)
15:00-16:00 w tych godzinach jest różnie deserki owocowe, cherbatka z biszkopcikami 1-2 szt.
18:30 kaszka na mleku modyfikowanym 100 ml.
21:00 mleko z kleikiem ryzowym 160-180 ml.

ale to meni jest uzależnione od apetetu w danym dniu mojego synusia:-)

shinue - trzymam kciuki!!!:tak:

diablica - super juz Olo sie porusza jak widac ze zdjęć:szok: :happy:

ewcik - Filipek faktycznie jest bardzo podobny do Ciebie:-) jak tam zakupy? pochwal sie obrusem:tak: chociaz ja tylko obrus uzywam na swieta Bożego narodzenia a tk jakos nie gustuje w takich dodatkach ale popatrzec u kogoś lubię:-)

karolinka - ja chce zobaczyc Lenkę jak tuli tą lalusie :tak: napewno słodki widok:happy: zobaczymy sie w końcu:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

mokkate - a co cię tak rozbawiło w tej Wiśle:confused: opowiadaj bo nie wiem czy cos przegapiłam:-( :confused:

baska - moze ta noc bedzie spokojna:confused: życze Wam tego!!!

a co do kupowania zabawek to chyba my dorosli jestesmy zakręceni bardziej niz dzieciaki jak widzimy te skarby:tak: :laugh2:

miłego wieczorka, moze jeszcze wpadnę narka:laugh2:

shiune widac ze sie zaczeło ,to idz powiesz ze masz skurcze to cie wezma na porodówke i nie bedziesz czekac :tak:czymam kciuki..........do Frymerowej bede chodzic;-)

Hej dziewczyny

Ostatnio dużo leżakuję i wiję gniazdko i przez to troszkę was zaniedbuję.
Dziś byłam na wizycie u gina, zwierzyłam mu się z bóli przypominających te miesiączkowe i dostałam piguły rozkurczowe do brania. Gin powiedział, że to macica trenuje przed porodem, a te piguły to po to by się nie "przetrenowała" ... cokolwiek miał na myśli :szok:
Zaczynam kupować rzeczy do torby szpitalne, bo póki co mam w niej tylko koszule, staniki do karmienia i wkładki laktacyjne.
Od jutra biorę się za pranie i prasowanie ciuszków itp. dla maleństwa. Mam Lovelę, ale nie mam płynu do płukania ... trzeba :confused:

Witam,

Shinue zycze szybkiego rozwiazania

Karolina widac Twoja corka jest doskonala obserwatorka i bardzo lubi to tulenie przed snem ;-)

Ide jutro z Sonia do lekarza na kontrole po szpitalna w koncu tez zalicze ten bilans :baffled: Ale wiem, ze Sonia wazy ciagle niewiele, bo 11.800, a wysoka jest, bo miezy 92 cm - w szpitalu mi ja pomiearowali.

Pozdrawiam,

reklama
Do góry