reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam

Jestem dzisiaj pierwsza:szok: co sie dzieje kochane pobudka, kawusia mi stygnie i w samotności nie smakuje:tak:
Kuba dzisja spał superowo od 19:30 do 7:00 ani jednej przepudki :-D
Oby tak dalej!!!!!!!!!:happy:

hej
ja tez juz dopijam kawke ,kurcze z psem musze isc jak mi sie niechce:wściekła/y:
diablica te określenie pasuje do tego osiedla:-D:-D:-D
kubusiowa sylwester juz zaplanowany widze:tak:
iza fajnie ze spotkanko udane czekamy na fotki:-)

no od razu kawusia lepiej smakuje:tak:

oliwka - święta i sylwester tuż tuż...........trzeba więc zadbać o dobre towarzystwo:-) Kubuś pierwszego Sylwestra spędzi ze swoim kolegą Jasiem:-D ale sie bedzie działo:happy:

No to bedzie biba kubusiowa u was i do kubusia towarzystwo:-)fajnie
my raczej nigdzie nie idziemy jeszcze niewiem:-(
mokate witaj

Hej ..... ja też sie melduję ze zbożówką :-)

Wigilia będzie u nas w domu :szok: ale każdy przygotowuje swoje specyfiki. Niemniej jednak ja tez mam swoje misje np. pierniczki, pierogi, makówki, karp w dzwonkach i kompot z suszonych owoców .... dam radę, a co :-) Szczególnie, że sprzątania jako takiego mam niewiele, bo po remoncie i w szale "wicia gniazda" wysprzątałam każdy kąt i każdą szafkę :-D

reklama
Znów zrobiłam test Chłopiec czy dziewczynka, który kiedyś zapodała mi Karolinna ..... w pierwszym trymestrze wyszło pół na pół a teraz 70 % na dziewczynkę :szok: :szok: :szok:
To trochę dziwne dla mnie, bo jakoś byłam BA !! jestem nastawiona na chłopczyka, aż do tego stopnia, że mamy tylko męskie imię wybrane, a od znajomych nawet nie brałam żadnych sukieneczek czy różowych bodziaków w kwiatuszki :baffled: :eek: :sick:

Do góry