reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam w niedzielę! Jestem trzecia :szok:

Shinue OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I TWOJEJ MARZENKI!!!! OBY ROSŁA ZDROWO!!!! Super że masz to już za sobą i jesteś znowu z nami :tak:

Sandros Karolinka też ma podusie, taką małą mięciutką i zawsze z nią zasypia, potem jak przekręca się na brzuszek to idzie w odstawkę. Ale jak daję jej tą podusię to jest dla niej sygnał że trzeba spać. Może namówię ją do jakiegoś miśka a jak nie to pozostanie podusia tak jak u Sonii :happy:

Kaśka trzymaj się! Karolcia przesyła buziaczki Potrusiowi!

Karolinna ale masz teraz błysk w domku :tak: Supere!!!! Ja też muszę umyć okna i łazienkę, moze wpadniesz do mnie ;-) A tak poważnie to nie mam kiedy się za to wziąć, mój ostatnio non stop prawie pracuje i mogę zapomnieć że weźmie mi małą na spacer. Zastanawiałam się nad tym że przed świętami poproszę teściową o pomoc, żeby przyjechała zająć się Karolką a ja mogłabym spokojnie posprzątać, ale co z tego wyniknie nie wiadomo :confused:

Dziś jedziemy do Kamilka, strasznie się cieszę, pewnie dostanę go na rączki :happy: a już zapomniałam jak to jest jak jest takie małe dzidzi. Wczoraj oglądałam fotki Karolinki, na jednej była dokładnie w wieku Kamilka :-) Och kiedy to było, wklejam tą fotkę żebyście mogły razem ze mną powspominać :happy: na tym zdjęciu ma miesiąc i 3 tygodnie :tak:

MIŁEJ NIEDZIELI!!!

reklama
Witam,

Widze, ze powoli wszyscy zaczynaja sprzadtac, chyba tez zaczne robic powoli porzadki na swieta.

Co do podusi, to u nas bez nie nie zasnie i bez niej nie bedzie spac. Dostala ja od znajomej od mojej mamy jak miala jakies 7 miesiecy i od tej pory jak w nocy sie obudzi, a jej nie ma blisko, to katastrofa.

Co do sniegu... Nie wiem, chyba narazie cieszy sie ze w znow moze wychodzic na dwor, bo szpital, pozniej troszke w domu... Teraz jest taka szczesliwa jak wychodzi, ze wszystko jej jedno :happy:

Pozdrawiam,

iza własnie kiedy to było :oo::szok:czas strasznie leci ,ucałuj Kamilka od nas:tak:Karolka cudna:-)
karolina Oliwka ogląda sobie płytke jak ona miała 2 dni:-) pare minyt nagrane,
codzien sie domaga zeby jej włączyc i jak ogladamy to sie pytam czy chce taka dzidzie a ona tak fajnie mówi "no" napewno bedzie fajnie jak malenstwo przyjdzie na świat a i Oli bedzie miała 2,5 roku prawie ;-)No a ja dobrze sie czuje narazie oby tak dalej bo w pierwszej to cały 3 miesiąc kibelkowałam:-Dw
kaska trzymaj sie ,wszystko bedzie dobrze:tak:
sandros witaj:-)
diablica jak po imprezce zdiecia beda?
czarnulka co u ciebie?
shiune jak pierwsza noc w domku z maleńką?
Wczoraj tez mnie sprzatanie jakos naszło ,trzeba okna myc ale na swieta niewiem czy nie zaszybko bo jak deszc popada to zaraz brudne na tych plastkikach ,straszne:wściekła/y:
Reszte dziewczynek i dzieciaczków pozdrawiamy

Własnie poczytałam na necie ze w Gliwicach w śmietniku znaleźli zwłoki noworodka dziewczynka która 5 godzin wczesniej sie urodziła,zmarła z wychłodzenia organizmu:-(Boze te ludzie to wogóle bez serca sa czy co,przeciez sa rózne instytucje co by mozna było oddac :-(Boze jaka ja jestem zła:wściekła/y:jak mozna taka kruszynke urodzic a potem do śmietnika:-:)no::wściekła/y::no:

Witam,

Oliwka troszke Ci potowarzysze w pisaniu postow

Jestesmy juz po dzialce - Sonia i pies sie wyszaleli, a ja najchetniej poszlabym juz spac
zdj281cie40qi5.jpg

Czeka mnie jeszcze upiec ciasto drozdowe - obiecalam Rafalowi.
Ale jak narazie troszke odpoczywam. Zabieramy sie z Sonia za kolejna ozdobena chionke - robimy codziennie jedna. Mam taka fajna ksiake z takimi ozdobami... W tym roku bedziemy mieli choinke ozdobiona koslawymi ludzikami, gwiazdkami, zwierzatkami :-p:-D

Pzodrawiam,

sandros.... ciekawy sposób na ozdoby i spędzanie czasu z dziciątkiem.... gratuluję

Oliwka... ja nie wyobrażam sobie jak by Olkowi miało się coś stać... więc o malretowanych dzieciach nawet czytać nie mogę.....:wściekła/y:

reklama
sandros to fajna bedziecie mieli ta choinke w tym roku:tak:
diablica co za prezenty widac Olusiowi sie spodobały:-)fajne zdiecia co za meszczyzna :-)

Do góry