Witam w niedzielę! Jestem trzecia
Shinue OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I TWOJEJ MARZENKI!!!! OBY ROSŁA ZDROWO!!!! Super że masz to już za sobą i jesteś znowu z nami
Sandros Karolinka też ma podusie, taką małą mięciutką i zawsze z nią zasypia, potem jak przekręca się na brzuszek to idzie w odstawkę. Ale jak daję jej tą podusię to jest dla niej sygnał że trzeba spać. Może namówię ją do jakiegoś miśka a jak nie to pozostanie podusia tak jak u Sonii
Kaśka trzymaj się! Karolcia przesyła buziaczki Potrusiowi!
Karolinna ale masz teraz błysk w domku
Supere!!!! Ja też muszę umyć okna i łazienkę, moze wpadniesz do mnie ;-) A tak poważnie to nie mam kiedy się za to wziąć, mój ostatnio non stop prawie pracuje i mogę zapomnieć że weźmie mi małą na spacer. Zastanawiałam się nad tym że przed świętami poproszę teściową o pomoc, żeby przyjechała zająć się Karolką a ja mogłabym spokojnie posprzątać, ale co z tego wyniknie nie wiadomo
Dziś jedziemy do Kamilka, strasznie się cieszę, pewnie dostanę go na rączki
a już zapomniałam jak to jest jak jest takie małe dzidzi. Wczoraj oglądałam fotki Karolinki, na jednej była dokładnie w wieku Kamilka :-) Och kiedy to było, wklejam tą fotkę żebyście mogły razem ze mną powspominać
na tym zdjęciu ma miesiąc i 3 tygodnie
MIŁEJ NIEDZIELI!!!

Shinue OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I TWOJEJ MARZENKI!!!! OBY ROSŁA ZDROWO!!!! Super że masz to już za sobą i jesteś znowu z nami

Sandros Karolinka też ma podusie, taką małą mięciutką i zawsze z nią zasypia, potem jak przekręca się na brzuszek to idzie w odstawkę. Ale jak daję jej tą podusię to jest dla niej sygnał że trzeba spać. Może namówię ją do jakiegoś miśka a jak nie to pozostanie podusia tak jak u Sonii

Kaśka trzymaj się! Karolcia przesyła buziaczki Potrusiowi!
Karolinna ale masz teraz błysk w domku

Dziś jedziemy do Kamilka, strasznie się cieszę, pewnie dostanę go na rączki

MIŁEJ NIEDZIELI!!!