reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Shinue - gratulacje - dużo szcześcia

MMM - wszystkiego najlepszego

Iza u nas zaden mis nie zastapil jej ulubionego malego jaska - jeden z rogow jest tak juz wytarty, ze powoli mysle jak zrobic by go wzmocnic:rolleyes:. Raz tylko dostala kotka, ktory mialczy - ale po jakims miesiacu wrocial do podusi :baffled:

Kubusiowa to witam w klubie malych programistow - Sonia niejednokrotnie tak mi namiesza w laptopie, ze musze Rafala wzywac do pomocy :baffled:. Sama juz zalancza, otwiera cd, wklada wybrana plyte, zalancza glosnik i puszcza bajke - wystarczy zamknac cd... Kiedys jakby mi ktos takie cos opowiedzial, to bym pokrecila glowa z niedowiezaniem... Widac dzieciaki wyjatkowo bacznie nas obserwuja i zapamietuja:szok:

Ja dzis jak co tydzien w sobote na uczelni, naszczecie jutro wolne :happy:
Ma byc super cieplo, moze i nawet na dzialke sie wybierzemy, jakies porzadki przed zima zrobic:confused: Sonia lubi dzialke, a i piesek sie ucieszy....

Pozdrawiam,

reklama
shiune OGROMNIASTE GRATULACJE ,DLA WAS:happy::happy::happy:
nie meczyłaś sie długo a jak ci poszło ,fajne miałas połozne:happy: widze malenka na adwatarku sliczna ale wklej duze fotki plisssssssss:-D

.Miałam być po południu a dopiero teraz na chwilę usiadłam do kompa:baffled:.Popołudniu jak Piotrek wrócił z pracy wzięłam się za mycie okien(tatuś i córcia na spacerku:-) ),pranie firan i zasłon.A jak mała położyła się spać to umyłam łazienkę,lśni jak nigdy ale to co się przy niej namęczyłam to moje:baffled:.Wszystko już sprzątam pod roczek:-).

.Fajnie ze przez jakiś czas ma nie padać bo przynajmniej dłużej okna będą lśnić:rofl:.

.shinue witaj znów:laugh2:,na avatarku Marzenka wygląda słodko!wklej większe zdjęcie żebym mogła sobie popodziwiać:tak:.

.diablica a cóż to za goście i jak się bawiliście:confused:.

.kubusiowa prezenciki dla Kubusia brzmią fajnie,a masz jakiś link z tym dzbanuszkiem:confused: bo nie kojarzę tej zabawki:rolleyes2:.No i nie dajcie się skusić i prezent małemu dajcie dopiero jak przyjdzie czas bo inaczej co to za prezent na mikołaja:wink:.

.sandros Lenka na razie nie ma jakiejś ulubionej zabawki do spania,ale to fajny pomysł bo jak piszesz tak o Sonii to słodkie to jest :happy:.Sonia nie jest zawiedziona że nie ma śniegu:confused:.

.oliwka zdawaj nam relację jak się czujesz i w ogóle... Oliwce powiecie o rodzeństwie dopiero jak będzie brzuszek czy już teraz coś mówiliście,a jeśli tak to jak reaguje mała:confused:.

.OK,lecę nadać łazience ostatni szlif :yes:.

.Pozdruffka :blink:.

Witamy

Shinue: ale się uwinęłaś!!!!!! gratulacje ogromniaste!!

MMM: najlepsze życzonka!!!!!!!!!!!

a ja mam podły nastrój - dziś byliśmy u neurologa - najchętniej to zabiłabym sosnowieckich lekarzy. w skrócie pisząc - eeg dalej do dupy, szczepienia są dalej wstrzymane. epi nie potiwerdozna do końca, ale są symptomy czegoś innego. szlag by to trafił.

shiune GRATULACJE:-) :-) :-)

mmm ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU I MIŁOŚCI TWOICH DWÓCH PANÓW

kasiu, trzymaj się dzielnie

karolinna, tak wygląda dzbanuszek Fisher-Price GARNUSZEK NA KLOCUSZEK 2006 !!! (142554170) - Allegro
Chyba już cały Twój domek lśni skoro taka pracowita jesteś. Ja też muszę już się zabrać za sprzątanie, ale Karolinko podeślij mi trochę zapału....:tak:
kubusiowa, zazdroszczę, że już macie prezenty...ja daleko w tyle:zawstydzona/y:

sandros udanego sprzątania;-)

Jaki ładny ciepły weekendzik nam zawitał, a ja siedzę zamknięta w czterech ścianach na szkoleniu...dobrze, że Młoda jest pod dobrą opieką - chociaż ona się powietrzy:tak:

Ewcik.... pamiętaj że twój książe będzie musiał podzielić się panienkami z moim Olem hihihihi:laugh2:

SHINUE... gratulacje dla CIebie i twojej kruszyny oby się zdrowo i wesoło chowała:tak:

a my już po imprezce... było fajnie i Olo dostał fajne prezenty... ale zdięcia i szczegóły jutro bo dziś już nie mam siły

reklama
Do góry