Witam,
Shinue - gratulacje - dużo szcześcia
MMM - wszystkiego najlepszego
Iza u nas zaden mis nie zastapil jej ulubionego malego jaska - jeden z rogow jest tak juz wytarty, ze powoli mysle jak zrobic by go wzmocnic
. Raz tylko dostala kotka, ktory mialczy - ale po jakims miesiacu wrocial do podusi 
Kubusiowa to witam w klubie malych programistow - Sonia niejednokrotnie tak mi namiesza w laptopie, ze musze Rafala wzywac do pomocy
. Sama juz zalancza, otwiera cd, wklada wybrana plyte, zalancza glosnik i puszcza bajke - wystarczy zamknac cd... Kiedys jakby mi ktos takie cos opowiedzial, to bym pokrecila glowa z niedowiezaniem... Widac dzieciaki wyjatkowo bacznie nas obserwuja i zapamietuja
Ja dzis jak co tydzien w sobote na uczelni, naszczecie jutro wolne
Ma byc super cieplo, moze i nawet na dzialke sie wybierzemy, jakies porzadki przed zima zrobic
Sonia lubi dzialke, a i piesek sie ucieszy....
Pozdrawiam,
Shinue - gratulacje - dużo szcześcia
MMM - wszystkiego najlepszego
Iza u nas zaden mis nie zastapil jej ulubionego malego jaska - jeden z rogow jest tak juz wytarty, ze powoli mysle jak zrobic by go wzmocnic

Kubusiowa to witam w klubie malych programistow - Sonia niejednokrotnie tak mi namiesza w laptopie, ze musze Rafala wzywac do pomocy

Ja dzis jak co tydzien w sobote na uczelni, naszczecie jutro wolne

Ma byc super cieplo, moze i nawet na dzialke sie wybierzemy, jakies porzadki przed zima zrobic

Pozdrawiam,