reklama
Hej dziewczyny!
Ewcik dorzuciła kolejne fotki
super, widać że zabawa była przednia
Świetne zdjęcia, wszyscy prezenują się super
Mokkate fajnie, że chrześni odwiedzili Martynkę, pewnie coś fajnego dostała ;-) :-) . My niestety trochę źle wybraliśmy chrzestnych, tzn. chrzestna moja siostra jest ok. często wpada, ale chrzestny to chyba tylko raz w roku się będzie pojawiał
i wcale nie chodzi mi tu o prezenty tylko o zwykłe, ludzkie zainteresowanie
, które u niego niestety równe jest 0 :-( .
Nie zaglądałam wcześniej, bo troche sprzątałam, zrobiłam porządek z butami, wyprałam dywan i takie tam różne rzeczy, na jutro zostało mi niewiele, nawet częściowo obiadek już zrobiłam (tzn. obrałam ziemniorki) fajnie, bo może pojedziemy z Karolcią do moich rodziców.
A w niedzielę całą trójeczką jedziemy do Kamilka
Bardzo się cieszę, ostatnio byliśmy u Baski jak jeszcze miała brzuszek
.
Ewcik dorzuciła kolejne fotki

Mokkate fajnie, że chrześni odwiedzili Martynkę, pewnie coś fajnego dostała ;-) :-) . My niestety trochę źle wybraliśmy chrzestnych, tzn. chrzestna moja siostra jest ok. często wpada, ale chrzestny to chyba tylko raz w roku się będzie pojawiał

Nie zaglądałam wcześniej, bo troche sprzątałam, zrobiłam porządek z butami, wyprałam dywan i takie tam różne rzeczy, na jutro zostało mi niewiele, nawet częściowo obiadek już zrobiłam (tzn. obrałam ziemniorki) fajnie, bo może pojedziemy z Karolcią do moich rodziców.
A w niedzielę całą trójeczką jedziemy do Kamilka

iza widze ze dzis dałaś czdu ze sprzataniem ja dzis odpusciłam sobie
Zdiecia super widac ze dzieciaczki fajnie sie bawiły no i oczywiście teletubisie

kubusiowa oczywiscie rano z kawką sie witamy
ide spac papapa dobranoc:-)

Zdiecia super widac ze dzieciaczki fajnie sie bawiły no i oczywiście teletubisie

kubusiowa oczywiscie rano z kawką sie witamy

ide spac papapa dobranoc:-)
reklama
Dziewczyny czasem trzeba zrobić takie porządki, Kubusiowa - fakt pomału przymierzam się do świątecznego sprzątania, nie bardzo mam komu podrzucić Karolinkę a z nią to wiadomo jakie sprzątanie. A ten dywan to taki nieduży,uzyłam Vanisha do prania dywanów i jestem nim troche rozczarowana
, zrobiłam to z myślą o małej która niedługo ruszy na zwiedzanie mieszkania i chyba codziennie będę musiała odkurzać i myc podłogi.
Na kawkę się nie pisze bo pije dopiero ok. 12 ale jak uda mi się wstać to chętnie herbatkę z Wami wypiję
Idę karmić małą i do wyrka. Do jutra!

Na kawkę się nie pisze bo pije dopiero ok. 12 ale jak uda mi się wstać to chętnie herbatkę z Wami wypiję

Idę karmić małą i do wyrka. Do jutra!
Podziel się: