iza1
Fanka BB :)
Hejka!
Melduje się w piątek, znowu weekend i na pewno na bb pustki będą że
Karolinna super że było fajnie u Kubusiowej
widać troszkę na zdjęciach że ma ładnie w mieszkanku, urządzone z gustem i ciekawie
.
MariaOla fajnie mieć wszystko nowe, ściany, meble
. My musielibyśmy w całym mieszkaniu meble powymieniać bo wszystkie stare i nieładne, w jednym pokoju mamy takie nawet ok. ale właściwie są od rodziców i jak tylko zarobimy to kupimy inne a te im oddamy. A Karolci wyszedł 7 ząbek, a 8 jest w drodze.
Oliwka super że dobrze się czujesz, oby tak było przez całą ciąże
Fajnie że Oliwka tak długo śpi i mozesz pokimać z nią
.
Nocka była niespokojna, Karolcia kilka razy budziła się z płaczem, musiałam ją częściej karmić, chyba ta druga dwójeczka jest w drodze. Na razie jej nie widać, ale smaruję jej dziąsełka.
MIŁEGO DZIONKA!
Melduje się w piątek, znowu weekend i na pewno na bb pustki będą że
Karolinna super że było fajnie u Kubusiowej
widać troszkę na zdjęciach że ma ładnie w mieszkanku, urządzone z gustem i ciekawie
.MariaOla fajnie mieć wszystko nowe, ściany, meble
. My musielibyśmy w całym mieszkaniu meble powymieniać bo wszystkie stare i nieładne, w jednym pokoju mamy takie nawet ok. ale właściwie są od rodziców i jak tylko zarobimy to kupimy inne a te im oddamy. A Karolci wyszedł 7 ząbek, a 8 jest w drodze.Oliwka super że dobrze się czujesz, oby tak było przez całą ciąże
Fajnie że Oliwka tak długo śpi i mozesz pokimać z nią
.Nocka była niespokojna, Karolcia kilka razy budziła się z płaczem, musiałam ją częściej karmić, chyba ta druga dwójeczka jest w drodze. Na razie jej nie widać, ale smaruję jej dziąsełka.
MIŁEGO DZIONKA!

wiec jak rano po 6 Sonia sie obudzila, to powieki na zapalkach...
chyba mnie cos trafi !!! 
miło mi że podobało sie wam nasze spotkanko
czekam z niecierpliwoscia na następne