Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GRATULUJĘ nowego suwaczka :-) Super cieszę się z Tobą. Jak się czujesz ? Bo z tego co widzę to do późnego wieczora urzędujesz na forum .... ja w pierwszym trymestrze zasypiałam ok 19
Może wszystko się ułoży i dogadacie się co do korzystania z domu. Myślę, że im też kiedyś będzie potrzebna prywatność i jak Oliwka zacznie im wchodzić w każdy kąt to sami się ździebko wyizolują ;-)
Jak z karmieniem i spaniem sobie dajecie radę 
tesz chce wiedziec:-)

mieszkanko całe zmienione bedzie?shiune napewno dzis wyjdzie ze szpitala jak wszystko dobrze
.Lenka to nie była jedna dziewczyna która płakała przez Kubusia
;-).Martynka też trochę zapłakała;-).Kubuś w tak młodym wieku już doprowadza kobiety do łez
.Kubuś i Martynka normalnie pływali po podłodze
,i to szybko
.A Filipek i Lenka biegali po mieszkaniu.Ciężko było ich wszystkich upilnować,oczy dookoła głowy;-).Dzieci oglądały teletubisie i słuchały muzyczki. Myślę ze dzieciaczki były bardzo zadowolone.A nawiązując do jedzenia kubusiowej to mniam!, przyjęła nas po królewsku
.I było też widać ze nasza koleżanka to projektant wnętrz ,bo mieszkanko urządzone ze smakiem
.
.No ale kobiecie w ciąży się nie odmawia
.
;-).super ze ta wizyta już na początku grudnia!.
.