reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Nie wiem jak to się robi, ale ten kociak miał być dla dzisiejszch jubilatów a jakoś nie chce mi wskoczyć w odpowienie miejsce:no: :no: :no:

reklama
Witam wieczorkiem!

anian ja mieszkam w Rybniku-Ochojcu a Ty?

kubusiowa teraz to juz moge sie podenerwowac bo Mala jest niestety tylko na butli, nie wyszlo:-(

Wklejam kilka zdjec mojej kruszynki z chrztu:
1. w trakcie poewania glowki woda
2. z chrzestnymi
3. w mojej cudownej kreacji :-)
4. z ukochana babcia
5... i z moja mamusia

.Wszystkim którzy obchodzą dziś swoje małe święta życzę wszystkiego naj!.Miłej imprezki też życzę.
partyosacrazzyws2.gif
.

witajcie kobietki
jestem druga :happy:
Wiecie co dzwoniłam rano do gina i zapisała mnie bez problemu na 6 grudnia :happy:
sandros zapach prania:tak: ja uwielbiam i lenor:-) najlepiej jak wiosna schnie na dworze:-Dto dopiero zapach ,chopla mam na tym punkcie;-)

My też już się meldujemy... z kawusią przed kompkiem.....

obudziłam się i dowiedziałam się że w halembie nikt nie przeżył.... to straszne.... nie znam tam nikogo a miałam nadzieję...... szkoda ludzi....

reklama
Do góry