Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wyspałysmy się :-) Teraz jest już po kaszce, w piecu się pali, a za niedługo na spacerek bo po południu może padać.
dzieci nam rosną i po nich widać jak ten czas zasuwa
Produkujecie jak najlepsza fabryka w kraju
Ehhh...
Nie bylo mszy tylko sam sakrament chrztu ale ksiadz zrobil to w bardzo mily sposob, wygladalo to jak taka mini msza :-) PRocz Oliwki byl chrzczony jeszcze jeden chlopaczek, Kamilek, ale bardzo malutki wiec pewnie mial z 4 tygodnie, nie wiecej. Pozniej byla mala imprezka w domu, bardzo kameralnie ale mnie wlasnie takie chrzciny odpowiadaja. A nie tak jak chciela moja tesciowa-cala rodzinka, kuzyni, wukowie bliscy i dalecy, takie male wesele :sick: Ale nie dalismy sie.
a jak ja sie odezwalam i powiedzialam ze miedzy innymi tesciowa wlazla mi do sypialni jak jeszcze spalam w zeszly piatek to tak mnie zmierzyla wzrokiem ze gdby wzrok zabijal to juz mnie nie ma
a pozniej wiecej sie nie odezwali tylko wzieli swoje tylki i wyszli z pokoju. Ja chcielam to troche zalagodzic i poszlam pogadac z tesciem. Stwierdzil po tej rozmowie ze sie nie gniewa juz ale ze tesciowa miala prawo sie obrazic (ciekawe za co-za prawde?) a jezeli jeszcze raz Grzegorz tak sie odezwie to on go ustawi
:-( MOwie WAm porpostu mam dzis "boski" dzien. Grzesiek tak sie wsciekl ze powiedzial ze za pare lat jak tylko zbierzemy troche kasy to sie wyprowadzamy:sick: Porpostu katastrofa. A tu jest tak ladnie, domek, pod samym lasem, plac zabaw 50m od domu. Ogromny ogrod....i tak sie cieszylam ze Oliwka wychowa sie w takim miejscu ale jezeli nic sie nie zmieni to ... niestety.
Mnie wisi co oan gada ale czy musi to gadac wszystkim ktorzy nas odwiedzaja, i pozatym hu. jej do moich firan
Ehhh... Orzepraszam ale juz dzisiaj nie moge. Caly dzien siedze i rycze bo wszystko przebralo miarke.
Musisz mocno wierzyć w to, że Twojemu mężowi nigdy nic się nie stanie i na pewno tak będzie. A co do teśców - brak słów, teściowe to w ogóle jakiś inny gatunek człowieka
Olej ich po prostu, masz przecież cudowną córeczkę i męża, nie ma się czym przejmować. Jesteśmy z Tobą!
bo nie miałam odpowiednich składników
poszłam z małą do sklepu i kupiłam jej gotową zupkę jarzynową z królikiem (na odmianę) pierwsze łyżeczki jadła nawet chętnie ale potem już tym pluła
zjadła może jakieś 90 gram, mojej zupki zjada conajmniej dwa razy więcej więc chyba zaraz muszę ją dokarmić