reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate GRATULACJE DLA DARII!!! Nie dziwię się, że jesteś z niej dumna :tak:

Kubusiowa mam tylko nadzieję, że Karolcia nie ugryzie mnie mocniej :baffled: tak jak teraz to jeszcze jest znośne:cool2:

Baska i co doszedł leżaczek:confused:

Oliwka na tą naszą służbę zdrowia to szkoda słów:sick:

Karlam mnie też się bardzo podoba to zdjęcie w Avataraku, byłam na Twojej stronce dziś :tak: i miałam okazję zobaczyć je w trochę większym rozmiarze ;-)

Karolcia siedzi już coraz ładniej, z pozycji czworacznej siadła na razie raz, kilka razy próbowała ale się przewraca, w wózku z całkowitego leżenia potrafi prawie usiąść a jak ma oparcie troszkę wyżej to siada :-D ale jej za dużo nie pozwalam. Jak ją posadze w domku to siedzi już coraz ładniej, w czwartek kolejne ćwiczonka ciekawe czego tym razem się dowiem od pana Piotra :-) :-D

reklama
Wklejam kilka fotek Karolci:

1. Zasnęłam w nosidełku.
2. Tak ładnie otwieram buzię jak jem :-)
3. Moja nowa przyjaciółka - zajęczyca :-) (prezent od Kamilka od Baski)
4. Z uczoną słuchaweczką :-)

Witam,

Mokkate gratulacje dla Darii - sama radosc.

Iza coraz sliczniejsza masz coreczke, super sobie wcina, a kolezanke ma naprawde fajna.

Karlam swietna bedziecie mile pamiatke - fajne zdjecia.

A my dzis bylismy na kontroli - Sonia juz zdrowa, wazy 11.600 i wzbogacila sie o kolejna naklejke - klawy pacjent :-p
Niestety nie udalo nam sie jej zapisac do przedszkola :-( Jutro jeszcze do dwoch sprobuje, a w przyszlym roku bedzie chodzic do tego wymarzonego :oo2:

Pozdrawiam,

Diablica- a jeszcze czymś przykrywasz? Czy tylko śpiworek.:confused:

Musze się pochwalić, no muszę- Daria dostała 5+ za to drzewo (z historii) i 6 ze sprawdzianu z polskiego. Ale jestem z niej dumna.....jak paw.
gratulacje dla księżniczki za ciężką pracę...

a co do śpiworka to nie przykrywam niczym.... mam ciepło w domku a śpiworek też jest lekko pikowany.... chyba żeby było zimno to w pogotowiu jet kołderka

mokate... aha.... śpiworek jest tak swobodny że Olek umie nawet w nim wstać w łóżeczku... rączki ma poza śpiworkiem więc nie ogranicza mu ruchów a jednak nereczki zawsze ciepłe i nie przewieje.... na punkcie nerek jestem szczególnie wrażliwa

.Witam wieczorkiem.

.Lenka już wykąpana i
girlsleepbh0.gif
.

.Ja zapisałam się na jutro do fryzjera na farbowanie odrostów na pasemkach.

.mokkate bravo dla Darii
puchatekkwiatekkj4.gif
.

.iza no no ,już super sobie Karolcia radzi
okgguc9.gif
.

.sandros fajnie ze Sonia zdrowa:tak:,życzę powodzenia w przedszkolach:tak:.

.oliwka o rany! tyle czekania:szok:.Powariowali:baffled:.

.baska ja też jestem ciekawa czy leżaczek doszedł:confused:.

.kubusiowa juz po wychodnym:confused::cool2:.

Ja musze dziś trochę
miot322apa0.gif
,ale wcześniej
tvwj0.gif
;-).

.Miłego wieczoru!

Witam wieczorkiem
Wlasnie co wstawiam pranie, mały śpi, tata oglada M jak miłośc a mnie jeszcze czeka kupe zmywania po obiadku i prasowanko_OJ jak ja tesknie za domem:confused: :confused: :confused: :confused: Ale jutro złoże wniosek o urlop na czwartek wiec znowu pobedę troche z małym.

Moj brzdac tez nie lubi byc przykryty o kołderce to juz nie mówie , lekki kocyk to moze byc a jak wyczuje cos ciezszego to wykopuje się i budzi.

Fotki dzieciaczków przecudowne!!!!!!!!!!!!!

Leżaczek doszedł. Już myślalam, że dzisiaj nic z tego, ale przed godz. 20 leżaczek dotarł. Rozpakowalam to ale ze zlożeniem muszę poczekać na meża :-) Zobaczymy co jutro na to Kamilek ;-)

Iza - fajne zdjęcia :-) ;-)

Mokate - tak kropelki się przydały, ale teraz (odpukać!!!) kolek nie ma ;-) Gratki dla Darii

Karolinna,Iza, Mokate- zdjęcia wkleję w tym tygodniu. Jutro postaram się zrobić Kamilkowi sesję w leżaczku - bujaczku :-) ;-)

Kubusiowa - a to gdzie dzisiaj wybyłaś, że chlopakow zostawilaś w domu :-) ;-) :-D

Ja tylko na chwilkę w przerwie między serialikami;-)

Karolinna, jak Lenka ślicznie już chodzi...cudowny widok:-) :-) :-)

Mokkate, moja Patucha śpi od urodznia w śpiworku (mamy taki polarowy) i teraz jeszcze ją przykrywam kołderką, chociaż już zaczyna się odkopywać w nocy.:no: :no: :no: A jakiego ";-) kujona;-) " masz w domu...pozazdrościć...a tak poważnie to gratulacje dla Darii

Tyle dziś naprodukowałyście, że już zapomniałam co tam miałam napisać, a czas ucieka...;-)

trzymajcie sie mamuśki:-)

reklama
no juz po serialach:-)
mokate to mnie pocieszyłas:-) grunt to żeby mnie przyjeła a i przychodnia dwa kroki od domu to mi na reke ,zreszta lekarka jest super cały czas do niej chodziłam . No prosze:-) pilny uczen z twojej córci:tak:
baska czekamy jutro na fotki:tak:
iza jak zwykle Karolka urocza;-):-)
sandros zazwyczaj o tej porze to w przeczkolach jest komplet dzieci ,może juto ci sie uda cos załatwić:tak:

Do góry