No, Martynka zasnęła, więc mogę dołączyc do kawki :-)
Ostatnio długo pije mleczko. Ona
, której od początku wystarczało 5 minut z jedne piersi (czasami z drugiej) Teraz "wisi" po 10-15 minut. A mówią, że potrzeba ssania zmniejsza się z wiekiem. Nie u nas....
Karolina- Ale super Lenka wygląda w tych spodenkach. No i ta spinka
od razu widać, że dziewczynka....
Diablica- gratulacje dla Aleksandra Chodzącego....u nas mówi się, że dziecko podeptało roczek jeśli chodziło przed pierwszymi urodzinami.
Shinu- trzymaj się. Ale pewnie już po wszystkim....
Wczoraj byłam zaszczepić Darię przeciwko różyczce (następne szczepienie za 3 lata:-) ) Choć ona jest baaaardzo dzielna i wytrzymuje wszystkie wkłucia bez krzyków i łez...Nie to co Martynka.
...
Dziś rano kończyłyśmy jeszcze drzewo (a właściwei piramidę) genealogiczne naszej rodziny (zadanie na historię) Fajna zabawa
Dzwoni koleżanka ......
Ostatnio długo pije mleczko. Ona

Karolina- Ale super Lenka wygląda w tych spodenkach. No i ta spinka

Diablica- gratulacje dla Aleksandra Chodzącego....u nas mówi się, że dziecko podeptało roczek jeśli chodziło przed pierwszymi urodzinami.
Shinu- trzymaj się. Ale pewnie już po wszystkim....

Wczoraj byłam zaszczepić Darię przeciwko różyczce (następne szczepienie za 3 lata:-) ) Choć ona jest baaaardzo dzielna i wytrzymuje wszystkie wkłucia bez krzyków i łez...Nie to co Martynka.

Dziś rano kończyłyśmy jeszcze drzewo (a właściwei piramidę) genealogiczne naszej rodziny (zadanie na historię) Fajna zabawa
Dzwoni koleżanka ......