• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam z kawusią:-)

co to nikogo jeszcze nie ma:-( Cos niedobrego dzieje sie na tym wątku oststnimi czasy. Kobitki czas to zmienić !!!!!!!!!!!!!!!!

ooooo muszę Kube rzewinąć bo cos zaleciało mi pod nosem;-)
narka

kawa mi stygnie i źle tak samej pić

reklama
No i jestem :tak:

Dziewczyny, moja mama ma doła. Obiecano jej pracę od stycznia lub nawet od grudnia, a wczoraj jej powiedzieli, że wogóle jej nie dostanie. Nie wiecie może gdzie może jeszcze się starać o pracę kobieta 48 - letnia, ze średnim wykształceniem i 20 letnim doświadczeniem na stanowisku sekretarki :confused:

Prezeska zwodziła ją przez półtorej roku szansą na pracę biurową. Moja mama jest po kobiecej operacji, więc noszenie ciężarów w sklepie odpada. Stąd też cieszyła się na tę pracę jak dziecko, a ta jej powiedziała, że to Prezes Techniczny chce inaczej, a prawda jest taka, że właśnie go wylali. Nawet nie miała odwagi powiedzieć jaka jest prawda. Zapewne ma jakiegoś swojego człowieka. KUMOTERSTWO :wściekła/y:

ale paskudnie na dworze dobrze że rehabilitacja odwołana to nie musielismy rano sie zrywac z łóżka.
Kubuś kolejna noc przespał całą, jedynie co to sie strasznie odkrywa w nocy i musze go poprawiać;-)

Witam!

MariaOla przykro mi, może Twoja mama spróbowałaby zaopiekować się kimś, dzieckiem albo starszą osobą. Mama mojej koleżanki właśnie opiekuje się taką babcią, bardzo sobie to chwali a zarobek ma też niezły.

Kubusiowa nie masz śpiworka do spania:confused: Ja mam taki odziedziczony po siostrzeńcu, Karolcia do tej pory raz w nim spała bo ona nie lubi za ciepło, spi pod cienkim kocykiem a ten śpiworek jest jak kołderka. Ale to chyba dobra rzecz dla odkrywających się Smyków, Karolinka odryje się tylko jak się przekręci, ale jak ją przykryję jak jest już na brzuszku to już tak śpi, nie przekręca się i nie odkrywa:happy:

Karolcia dziś rano dość mocno mnie ugryzła :sick: rozbudziła się jak mąż wychodził do pracy, zaczęła gaworzyć i miała humorek a jak wzięłam ją do karmienia to pod koniec mnie chapsnęła, taką chyba zabawę sobie znalazła. Nieźle zabolało:baffled:, chcę ją karmić do roczku przynajmniej ale nie wiem czy to będzie możliwe :unsure: :hmm:

.hejka.

.Wczoraj wieczorem obejrzałam >>Ice Age .Odwilż.<< Pośmiałam się:rofl::happy2:.

.shinue :szok: pewnie już tulisz swoje maleństwo:cool2:.

.mariaola no właśnie to moze albo jakąs starszą kobitą niech się zaopiekuje albo dzieckiem:confused:,a może na kasy do hipermarketu:confused:.

.kubusiowa ja właśnie piję z tobą kawę:tak:.A moja Lenka też się rozkopuje w nocy a potem ma zimne rączki i nóżki:dry:.A jak karmienie piersią:confused:.

.iza współczuję z tym gryzieniem:baffled:,ja tylko raz miałam nieprzyjemność tego doświadczyć:eek:.

.oliwka ale mąż wie:confused::rofl2::-D.Hm ,takie pobolewanie lekkie to chyba normalne na początku ciąży:rolleyes:,szczerze ,to ja już nie pamiętam pewnych objawów w ciaży i gdybym znów była w stanie błogosławionym to od nowa musiałabym o tym czytać:biggrin2:.

.ewcik udało się pomalować pazurki:confused:;-).Na jaki kolor:confused:.

.anian życzę powodzenia w prowadzeniu menu dla twojej małej.Tak w ogóle to fajnie ze znów tu zaglądasz:tak:.

.Tutaj kilka zdjęć Lenki, bo dawno nie wklejałam:-).

.tu u babci i dziadka w niedzielę.obcałowywuje maskotki.
babyboomcb4.jpg

.te zdjęcie w sepii.Lenka patrzy co tam można by było ściągnąć z lodówki,hehe.
babyboom1al4.jpg

.a tu ucieka z kuchni:happy:.

babyboom2hq7.jpg
.

Miłego wtorku!!!

karolina - a Lenka juz swobodnie biega sama:szok: nonono, a ta spineczka pieknie:-)awie m-c:-D poszło nam z tym rewelacyjnie, sama jestem w miłym:szok:

iza - słyszałam o takim spiworku ale u nas by sie to nie sprawdziło bo Kuba spi na całym łóżeczku :tak: dosłownie, on musi miec "wolnoś" jak to mówia "a szydła w tyłku":-D

Karolinna super fotki, widać że Lenka już świetnie sobie radzi, jak ślicznie ucieka :-D Karolcia mnie już ugryzła jakieś 3 razy, ale na szczęście ani razu do krwi :baffled: Te ząbki coraz dłuższe i naprawdę aż strach :szok:

reklama
iza - to trzymaj sie z tym gryzieniem Karolinki:szok: ja tego niedoswidczę ale współczuje, jak Kuba mnie scisnął samymi dziąsłami to juz bolało a do tego dołożyc teraz ząbki ałaaaaaaaaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry