reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyny jaką szczoteczką powinno się myć pierwsze kiełki :confused: :baffled: W sklepie widziałam taki zestaw, jedna gumowa do masowania dziąseł jak jeszcze ząbków nie ma, druga gumowa do mycia pierwszych ząbków i trzecia z włosiem dla starszych dzieci. Wynika z tego że powinnam teraz używać takiej gumowej :confused: a taką mam więc nie muszę kupować.

Mamy dzieciaczków które mają już ząbki - jakich szczoteczek używacie:confused:

reklama
luszczynka straszna tragedia w tej kopalni:-( iza ja myje z włosiem tzn mała sama myje po swojemy bo mi nie chce dac .Gryzie ja niewiem w jakim stopniu umyje zabki ale co zrobic .
Jestem dumna z panienki mojej od niedawna sama je widelcem:happy:
Na apetycik nie moge nazekac ,mleka nie lubi ale woli konkrety ,np.
rano jajeczko na masełku kromka chleba szklanka cherbaty:szok:
11 serek
14.30 zupka
14.30 kotlet mielony cały:szok:taki co ja jem ,ziemniaki i buraczki jeszcze tata przyszedł z pracy i na kolana oczywiście jak jadł i sie podpieła:szok:do niego:-D

Witam,

Diablica Wszystkirgo naj, naj dla Olka
miskokarda8rj9uy.gif

Iza my od poczatku, tj. jak Sonia miala gdzies dwa zabki uzywam szczoteczek z Oral B, poczatkowo Sonia uwielbiala ja gryzc i podobalo jej sie jak jej szczotkuje. Teraz juz sama sobie czysci zabki.

Luszczynka rozumiem co czujesz, my tez poczatkowo mieszkalismy z moimi rodzicami - bylo zle - nerwowo, ciagle sprzeczki, starcia i o ile kocham moich rodzicow, tak w tym okresie mialm ochote wyniesc sie nawet na Marsa bye dalej od niech. Zycze wytrwalosci.

Dzis zatrudnilam mame - byla kiedys przedszkolanka - obdzwonila pare przedszkoli, gdzie miala jakies znajomosci i cos ruszylo - narazie niestety nie ma miejsc, ale mamy sie przypominac tak co dwa tygodnie, a najdalej po swietach powinno byc - do stycznia jakos sie ulozy, wiec jest dobrze.

Dzis tez zaku-pilismy nowa pralke, tj. moi rodzice. W koncu po trzech tygodniach moglam wyprac pranie u siebie - jak fajnie ejst poczuc zapach prania w domu :happy2:

Pozdrawiam,

witam wieczorkiem

kaska - dużo dużo zdrówka, szczęścia, miłości zadowolenia w życiu i pociechy z Piotrusia!!!!!!!:-)

diabica - Wszystkiego nalepszego dla twojego ROCZNIAKA Olusia - niechaj rosnie zdrowo na p*ociechę rodzicom i aby dozała jak najwięcej miłości:-) :-) :-) :-)

oliwka - to chyba jakiś dzień dobre apetyty naszych dzieciaczków, Kuba tez przechodziła samego siebie:szok: :-D

sandros - no to jakaś nadzieja jest na dobre przedszkole:tak: to chyba z radości wszystkie ubrania wypierzesz;-) tylko po praniu jest duzo prasowania a ztym u mnie bynajmniej problem bo strasznie tego niecierpię:baffled:

iza - ja dopiero muszę kupic Kubusiowi zestaw do mycia ząbków, jakoś mi to umyka :-)

A co do tego wypadku na kopalni to straszne nieszczęście:-( współczuje rodzinom górników,jest to strasznie smutne:-( [********]

Luczynka - nie denerwuj sie kochana bo mleczko bedzie gorzej leciec i Oliwka sie zdenerwuje:tak: wybacz ale ja na temat "tesciowie" sie nie wypowiadam taka mam zasade sorki:-p :no:

a gdzie reszta kobitek????:confused:

Witam,

Kubusiowa pralka ma funkcje - latwe prasowanie - musze przyznac, ze nawet dziala, wiekszosc prania, to strzepnieciu wyglada naprawde dobrze i nie wymaga prasowania, ale by nie bym sie nie nudzila - koszule jednak musze wyprasowac ;-)

Pozdrawiam,

reklama
Diablica, STO LATEK dla Ola

Kasieńko, STO LATEK dla Ciebie oraz zdrówk a dla Piotrusia z okazji skończenia kolejnych miesięcy...

witam wieczorkiem
oliwka - to chyba jakiś dzień dobre apetyty naszych dzieciaczków, Kuba tez przechodziła samego siebie:szok: :-D

dopisuje się tym obiema rękami...Mała zjuadła cały słoiczek obaidku...aż się zszokowałam:szok: :szok: :szok:

luszczynka skąd jesteś?? Zobaczyłam gdize Twój mężuś pracuje więc może okaże się, że jesteśmy sąsiadkami:-)

sandros ale wypasiona pralka...A Soni już niedużo zostało aby stała się przedszkolakiem:-D

Do góry