reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

My tez sie meldujemy. Juz po sniadanku, drugie pranie juz w pralce... W koncu kosz jest prawie pusty :rolleyes:, no, ale jak przez ostatnie trzy tygodnie tylko dwa prania byly, to sie nazbieralo...
A pralka, to nie taka wypasiona, teraz nawet te tanie maja taki system.

Sonia przygotowywuje sie do przedszkola - oglada Domowe przedszkole ;-), a ja mam chwilke dla siebie :happy:

Moze tez zroie sobie kawe, mam taki balagan w domku, ze przyda mi sie jakies wzmocnienie

Pozdrawiam,

Cześć dziewczyny!
Też jak dziś wstałam to pierwsze co załączyłam telewizor, a tam non stop leci ten pasek z informacjami. Też miałam nadzieję, że chociaż część z nich przeżyła. Straszna tragedia :-( :-( :-(.

Luczynka superowe fotki :tak:
Sandros Karolinka też oglądała "Domowe przedszkole" ;-) :-D

My miałyśmy z Karolinką niespokoją noc, obudziła się z płaczem ok. 1, dałam jej smoka,zasnęła, potem przed 3 karmienie podczas którego strasznie dziwnie oddychała- tak chrupotała jakby miała zatkany nosek, zajrzałam jej do niego, chciałam wyczyścić ale był czysty. Cały czas tak niespokojnie oddychała i nie umiała zasnąć, w końcu zasnęła ze mną w łóżku. Po 5 znowu pobudka i karmienie, a potem po 7 (rzadko kiedy jest tak często) W ciągu dnia też tak chrupocze nie wiem co to jest i trochę mnie to martwi, muszę powiedzieć lekarce.
A rano po kaszce jak czyściłam jej ząbki, odkryłam powód częstych pobudek - niespodziewanie:szok: :szok: :szok: , WYSZŁA DOLNA PRAWA DWÓJKA! Więc moja córcia ma już 7 ząbków :szok: nie wiem czemu ale jakoś za bardzo mnie to nie cieszy ;-) :no: :-D

Dziś idziemy znowu na ćwiczonka, więc kończę bo pora się szykować.

hej

my dzisiaj jestesmy po bardzo miłym spotkanku towarzyskim:tak: u nas w domku.
Odwiedziły nas coteczki bb ze swoimi pociechmi : mokkate i Martynka, karolinna i Lenka, ewcik i Filipek.
Ale było fajnie nasze szkrabiki zrobiły sobie ucztę zabawkową, szalały az miło było popatrzeć:-D. Chyba z nadmiaru radości Kuba zaczął krzyczeć aż biedna Lenka sie wystraszyła małego rozbujnika, poprostu sam go nie poznawałam byłam w :szok:.
Filipek i Lenka to takie małe tupiątka przebierały z nóżki na nóżkę:-D a Martynka i Kuba to dwa pełzaczki jak nazwła mokkate:laugh2:
Kubie to chyba wpadła w oko Martynka bo całował ją po główce:laugh2:
Ach mozna by opowiadać, tylko szkoda że czas tak szybko płynął.
Dzieki za odwiedzinki było superowo.
Fotki wkleję później:happy:

Łączę sie z bólem rodzin poległych górników [***********************]:-(

Witam
Gratki dla kolejnego zebolka :-) :-) Karolinka ale bedziesz gryzła wszystkich

Spotkanko tak jak pisała Kubusiowa bardzo miłe .....i przepyszne. Kasia upichciła pyszna "potrawe z ryzem i waryzwami zapiekana z sosem serowow grzybowym. Tak mi to posmakowalo ze jak wrociłam do domu skoczyłam po piers i wizelma sie za gotowanko. Dziewczyny rewelka i do tego tak szybko sie to robi.

Dzieciaczki super sie bawiły , Martynka od Mokkate bardzo silna i grzeczna dziewczynka:tak: :tak: , Lenka bardzo mnie polubiła :-) :-) , Kubus troche po nas krzyczał ale Filipek uspokajał go buziaczkami:-D :-D .
Wszystko fajnie ale czworki takich na raz sopbie nie wyobrazam. Mieszkano Kubusiowej jak po rewolucji.

Zaraz wkleje fotki choc nie mam ich duzo.

reklama
OTO FOTKi

Mamo szybciej Kubuś , Lenka i Martynka czekaja na mnie. Zawsze musze czekac na schodach na mamusie
1002803mv6.jpg

Zwiedzam mieszkanko cioci, kuchnie zaliczyłem....Kubus pełzała po mieszkanku
1002805qh5.jpg

Do góry