Witam!
Karolinka śpi, postanowiłam usypiać ją jednak, ciekawe jak długo pośpi, wszystkie dzieci mają dzienne drzemki a moja córcia nie, wydaje mi się że za mało spi w dzień i pora to zmienić. Jak na razie śpi 17 minut :-)
Czarnulka super że imprezki się udały
a tego bólu rączki nie zazdroszcze, oby szybko się zagoiła! Widać że Wikusi podoba się ta zabawka, potem pewnie Emilka się będzie nią bawić. Najlepsze życzonka dla Twojej młodszej księżniczki! Jak ten czas szybko biegnie
już ma 3 miesiące
a dopiero co się urodziła.
Justynka koniecznie musi Ci chłop ten internet zrobić!
A ja muszę się pochwalić że Karolinka w sobotę w końcu załapała raczkowanie, czasem uda się jej zrobić kilka ładnych kroczków, ale jeszcze często ląduje na brzuszku. Ale można już powiedzieć że Karolinka raczkuje :-)
Karolinka śpi, postanowiłam usypiać ją jednak, ciekawe jak długo pośpi, wszystkie dzieci mają dzienne drzemki a moja córcia nie, wydaje mi się że za mało spi w dzień i pora to zmienić. Jak na razie śpi 17 minut :-)
Czarnulka super że imprezki się udały

Justynka koniecznie musi Ci chłop ten internet zrobić!
A ja muszę się pochwalić że Karolinka w sobotę w końcu załapała raczkowanie, czasem uda się jej zrobić kilka ładnych kroczków, ale jeszcze często ląduje na brzuszku. Ale można już powiedzieć że Karolinka raczkuje :-)