reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!
Karolinka śpi, postanowiłam usypiać ją jednak, ciekawe jak długo pośpi, wszystkie dzieci mają dzienne drzemki a moja córcia nie, wydaje mi się że za mało spi w dzień i pora to zmienić. Jak na razie śpi 17 minut :-)

Czarnulka super że imprezki się udały :tak: a tego bólu rączki nie zazdroszcze, oby szybko się zagoiła! Widać że Wikusi podoba się ta zabawka, potem pewnie Emilka się będzie nią bawić. Najlepsze życzonka dla Twojej młodszej księżniczki! Jak ten czas szybko biegnie :szok: już ma 3 miesiące :szok: :-D a dopiero co się urodziła.

Justynka koniecznie musi Ci chłop ten internet zrobić!

A ja muszę się pochwalić że Karolinka w sobotę w końcu załapała raczkowanie, czasem uda się jej zrobić kilka ładnych kroczków, ale jeszcze często ląduje na brzuszku. Ale można już powiedzieć że Karolinka raczkuje :-)

reklama
cześć dziewczyny .

Bardzo wam dziękuje za życzenia w iminiu swoim i Marzenki .

Wczoraj wogule tu nie zaglądałam . Mam narazie kłopoty z organizacją czasu .

Myśle że niedługo jakoś się wszystko ułorzy i będe tu częściej zaglądać .

Chciałam wkleić fotki ale mi sie na razie nie udało . Bede prubować dalej .
Pa .

to znowu ja . Mam chwile czasu .

Poród miałam prawie ekspresowy .
O 19 poszłam do szpitala , o 21 podali mi prowokacje a o 23.23 przyszła na świat Marzenka .
Połorzne były super . Bardzo mi pomogły .

Jak sie wkleja te fotki?????????????????????????????????????

Shinue super że miałaś taki fajny poród :tak: A żeby wkleić fotkę to kiliknij ten spinacz u góry w opcjach i tam trzeba wybrać fotkę, zrobić wyślij i się załączy :-) ale fotka nie może być zbyt duża.

Dziewczyny tak strasznie się cieszę - KAROLINKA RACZKUJE!!!! :-) Właśnie przed chwilą załapała do perfekcji :-) potrafi już przejść spory kawałek nie lądując na brzuszku:tak: :-) :-D :-) :laugh2: :-)

Shinue ....... ustali się niebawem rytm dnia, cierpliwości

Iza ..... Wielkie brawa dla Karolinki

Sandros ...... moje maleństwo do tej pory na każdym USG przykrywało sie łożyskiem :-)

Kubusiowa ..... mnie jakoś święta bez rodzinki nie pociągają, w sumie zawsze byłam tylko z rodzicami, raz spędziłam wigilię tylko z babcią, ale najchętniej to sprosiłabym mnóstwo ludzi, bo tak mi się najlepiej podoba :cool2:

reklama
pokolei:-D
czarnulaka gratylacje dla Emi z okazji ukończeńa tak powaznego wieku:-Doraz gratulacje dla ciebie za zrzucone kilogramy:happy:fajnie ze impezki udane ,dobrze ze zajrzałaś:tak:
mariaola a ja niewiem czemu ale byłam niemalze pewna ze to chłopak i test wyszedł chłopak a jest moja panienka:happy::-D:happy:a ja wigilie jak tylko pamietam to zawsze spedzalismy w duzym gronie i bardzo lubie taki rodzinny klimat akurat w tym dniu;-)
justyna co przekonałaś chłopa:-D:-D
iza jaki ten Kamilek słodziutki :tak:widac ze Karolci spodobał sie leżaczek:-)

Do góry