reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka wieczorem:tak:.

.iza bardzo fajnie Karolka raczkuje:cool2:,słodki widok:-D.

.shinue ale masz ładniutką córeczkę,bardzo fajnie wygląda na foteczkach:laugh2:.A co do laktacji to moze tylko ci się wydaje że brakuje ci pokarmu, a on po prostu się unormował i jest akurat tyle ile trzeba,bo tak się dzieje po nawale pokarmu który przechodzi się po porodzie;-),piersi robią się mniejsze i moze tak wyglądać myląco.A na pobudzenie laktacji to słyszałam o piwie karmi,ale ile w tym prawdy:confused::rofl:.

.oliwka rodzinka juz wie o twojej ciaży:confused: jak zareagowali:confused:.

.Lecę sprzątać:happy:.

.Miłego wieczoru!.

reklama
karolina nie jeszcze, powiemy po wizycie u gina sama jestem ciekawa bo tesciowa juz mówi jak pójde do pracy to bedzie z Oliwia:wściekła/y: ale zrobi oczy chce to widziec ,juz bym chciała powiedziec juz sie nie moge doczekac ,jeszcze tylko tydzień:tak:

hej kochaniutkie :-)

Ja na chwilke bo Wiki skacze po mnie i Emilke mam na kolanach ;-)
widze ze na spotkanko jest nas coraz to wiecej :-) Super :-) A wiec żucajcie propozycje gdzie sie spotkamy????????? No i najlepiej by było w Sobote :-)

Basia jak dla mnie to wart jest zakupu te krzesełko uczydełko.Wiki ma je 6 miesiecy i bawi sie nim codziennie ;-)

Piotrek właśnie sobie usnął na prawym boczku i rączkami oczka zakrył. fajnie to wygląda

Iza: ale CI zazdroszczę, że Karola tak zapycha - przyślę Ci Pita na korki :-)

Dobry wieczór wszystkim

Ale ma doła .....nie mam okresu spoznienie ma juz 10 dni nigdy tak nie miałam, ale wczoraj robiłam test i jedna kreska. Oj jak tak bedzie do konca tygodnia to czeka mnie wizyta u ginekologa:-( a tego sie boje. Moze ta moja nadzerka juz mnie woła???

Karolcia super raczkujesz oj to mama sie teraz nabiega za Tobą......hihihih

Shinue ale malenka kruszynka - taka malenka dzidziolka az sie nie chce mi wierzyc ze Filipus tez taki malenki był. Takiego porodu jak ty to moge ci pozazdroscic

Czarnulka z miła checia na spotkanko ale nie sobota mam gosci :-(((((
Ty jestes ten rocznik co ja 1981????
zadroszcze Tobie tych 3 kg a masz jakis sprawdzony sposob na szybkie zbicie kilku kilo????????????????

Witam,

Iza Karolinka zawsze taka usmiechnieta, lubie jak wstawiasz jej zdjecia. A z raczkowaniem radzi sobie widac bardzo dobrze.

Shinue sliczna kruszynka. Jak mala sie najada, nie jest marudna i nie wola co "5 min" to jak pisze Karolina pewno pokarm sie ustabiliwowal.
A ja mi jeden dziwny lekarz powiedzial - piwko, a potem z 10 min pobiegac :baffled:

Ewcik moze to zwykle spoznienie, ja tez mam nadzerke i wstyd sie przyznac, zwlekam z leczeniem juz 2 lata :zawstydzona/y: (Obiecalam sobie, ze w Nowym Roku zalatwie wszystkie sprawy zdrowotne) i nie mam zadnych problemow... przynajmniej nic nie wiem :sick:

Sonia mi cos od niedzieli goraczkuje i od dwoch dni chodze do lekarza, nikt nic nie wie :confused: Nie kaszle, nie kicha, nie gardlo, nie uklad moczowy (ostatnio mi czesto sika - w nocy nie daje spac :dry: - zrobilam wiec badanie - nic), zabki nie - dziasla twardachne, a Sonia zywa i daje popalic, bo nie mozemy wychodzic :baffled:

Pozdrawiam,

1002819qp9.jpg
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
1002822vl4.jpg
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
1002826ka6.jpg

Sandros ja z ta nadzerka zwlekam rok wiec jestem lepsza od Ciebie aleod stycznia biore sie za to maz powiedział ze na siłe mnie tam zawiezie, wiesz gdyby nie ten porod to bym w podskokach poszła do lekarza , teraz mam straszny lęk ale mówia mi że wypalanka nie boli tylko strasznie smierdzi.brrrrrrrrrr daj znac gdybys była pierwsza na fotelu

ja tez mam nadzieje ze tylko sie spoznia@@@@@@

reklama
Do góry