reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Dzięki dziewczyny!!!!.
kissofloveck7.gif

Karolinna nie dziękuj za szybko jeszcze ja nie zdążyłam ;-)

LENKO! Samych pogodnych i radosnych dni, rośnij zdrowo, a fajnych chłopaków to jeszcze za wcześniej życzyć (tatusiowi by się nie spodobało) ;-)

reklama
Witam,

Ja dzis najchetniej nie wstalabym z lozka....

Edytas... nie mozesz spuscic z oczu synka... zamienmy sie.
Ledwo oczy otwarlam, zagladam do zolwia, a on ma lawice krewetek, biedak praktycznie nie mial jak sie wynozyc, bo cala powierzchnia w krewetkach - Sonia postanowila go nakarmic... Caly pojemnik krewetek mu dala :baffled:

By bylo malo, psa nakarmila ciastem drozdowym (troche na sniadanie dla nas zostawial) a ze ze sliwkami bylo, to pies jedzac to ciasto u siebie, sliwki wyluwajac, nagle na jego siersci bylo mnostwo rozgryzionych sliwek - do kapieli z nim, wyrko juz tez wyprane.

Jak jadlam sniadanie, Sonia dorwala sie do kalendarza adwentowego i biorac go wywrucial wode na kwiatki.... 2 litry wody na stole, szafkach i podlodze :eek:

Az sie boje co dalej, skoro dopiero 10!!!!

Cale szczescie takie dni nie sa zadkoscia.:sick:

Pozdrawiam,

Do góry