shinue
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny za rady .
Kupiłam te herbatke . Niecierpie anyżu i mentolu ale wytrzymam jak ma pomóc .
Mała właśnie zasneła . Nie wiem czy sie najadła czy tylko zmęczyła bo nie spała przez 4 godziny . Ciągle ją przekładam z piersi do piersi i płacze razem z nią :sick: .
Nie moge patrzeć jakdziecko sie męczy . A piersi jak przekłute balony .
OLIWKA u mnie była właśnie Oleś . Fakt jest super . To ona mi poleciła to dokarmianie na noc .
Sorry że nie udzielam sie zbyt aktywnie ale nie mam czasu . Ciągle karmie .
Jak myślicie długo to może trwać ????
Kupiłam te herbatke . Niecierpie anyżu i mentolu ale wytrzymam jak ma pomóc .
Mała właśnie zasneła . Nie wiem czy sie najadła czy tylko zmęczyła bo nie spała przez 4 godziny . Ciągle ją przekładam z piersi do piersi i płacze razem z nią :sick: .
Nie moge patrzeć jakdziecko sie męczy . A piersi jak przekłute balony .
OLIWKA u mnie była właśnie Oleś . Fakt jest super . To ona mi poleciła to dokarmianie na noc .
Sorry że nie udzielam sie zbyt aktywnie ale nie mam czasu . Ciągle karmie .
Jak myślicie długo to może trwać ????
Weź 3 głebokie oddechy przez przystawiniem małej i pomyśl o czym przyjemnym. Jak sie będziesz zadręczać, to mleczko będzie mało wypływało i będziesz miała wrażenie, że go nie ma.
że po Ince Kamilek nie chciał spać. Karolinka ostatnio też ma problemy ze spaniem i myślę że to jest przez kawę zwykłą, którą od kilku dni zaczęłam pić. Do tej pory piłam dwie rozpuszczalne słabe kawki z dużą ilością mleka ale się skończyła
Teraz chyba właśnie na inke się przerzuce
. Dzisiaj na przykład wlazł na stołek ( zresztą nie wiem jakim cudem, bo stołek jest dosyć wysoki ) i o mało nie spadł. No normalnie w ostatniej chwili go złapałam>
narazie nie mam az takich smaków ale jak w nocy wstałam do wc to hyc do kuchni i zjadłam pół cytryny ,pychotka zawsze je uwielbiam
, ale to przez jedna koszmarna lekarke...
wstyd się przyznać.
pycha
może taka ilość zajęć bardziej ja nakręca do dzałania
penie i ploteczki były