reklama
koleżanki a może by tak spotkano w niedzielę wykombinować przy okazji tegoż linku?????????????????????
http://img139.imageshack.us/img139/9228/mercedesbenzsosnowiecmijm4.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/9228/mercedesbenzsosnowiecmijm4.jpg
witam wieczorkiem zaraz połoze Oliwie spac i mam czas do siebiie
karolina imprezka udana? a Lenka zadowolona z prezencików
Lenka w tej sukienusi wyglada uroczo
czarnulka to wczoraj zaszalałaś:-);-)
kubusiowa mieliście świnobicie (w rodzinie )?
?czy kupiliście juz zabita świnke:-)az mi sie wspomniało jak zawsze u babci na wsi było świniobicie
szyneczki wedzone hmm rozmażyłam sie
kaśka ja mam program foto expres tez sa fajne bajery w nim np ramki,dodawanie efektów itp

karolina imprezka udana? a Lenka zadowolona z prezencików

czarnulka to wczoraj zaszalałaś:-);-)
kubusiowa mieliście świnobicie (w rodzinie )?
?czy kupiliście juz zabita świnke:-)az mi sie wspomniało jak zawsze u babci na wsi było świniobicie

kaśka ja mam program foto expres tez sa fajne bajery w nim np ramki,dodawanie efektów itp
anian
Fanka BB :)
Witam
LENKA STO LATEK, ZDRÓWKA, UŚMIECHU DUŻO PREZENTÓW i co by Cię rodzice słuchali;-)
kubusiowa, ale się napracowałaś, no no.
iza, karolinka fajnie już raczkuje (ja też chcę, żeby Pati poruszyła się na czterech - bo na czterech i dwóch już stoi)
baska a za niedługo znowu nie będziesz mieć czasu, bo Kamilek przestanie długo sypiać;-) A teraz korzystaj, póki możesz
Ja mam dość, zamiast odpoczywać jadę się szkolić i to już drugi weekend i znowu się nie wyśpię...ząb mi wychodzi i cała jestem obolała i opuchnięta...jak nasze dzieci to wytrzymują???
Znikam spać żeby mieć siły walczyć z Mała i jej płaczem (odzwyczajam ją od jedzenia w nocy
)
KOLOROWYCH SNÓW
LENKA STO LATEK, ZDRÓWKA, UŚMIECHU DUŻO PREZENTÓW i co by Cię rodzice słuchali;-)
kubusiowa, ale się napracowałaś, no no.
iza, karolinka fajnie już raczkuje (ja też chcę, żeby Pati poruszyła się na czterech - bo na czterech i dwóch już stoi)
baska a za niedługo znowu nie będziesz mieć czasu, bo Kamilek przestanie długo sypiać;-) A teraz korzystaj, póki możesz
Ja mam dość, zamiast odpoczywać jadę się szkolić i to już drugi weekend i znowu się nie wyśpię...ząb mi wychodzi i cała jestem obolała i opuchnięta...jak nasze dzieci to wytrzymują???
Znikam spać żeby mieć siły walczyć z Mała i jej płaczem (odzwyczajam ją od jedzenia w nocy

KOLOROWYCH SNÓW
.Dziękujemy za kolejne życzonka!!!
.
U nas nie koniec jeszcze imprezkowania bo ,np.w niedzielę, przyjmujemy chrzestnych od Lenki:-),tak więc wszystko w pełni
.Tort był mniam!
.Prezenty tez trafione
.
.Pozdrawiam i życzę wszystkim ,także mnie i Lence,udanej soboty
.
.Czyżbym była dziś pierwsza ?;-).

U nas nie koniec jeszcze imprezkowania bo ,np.w niedzielę, przyjmujemy chrzestnych od Lenki:-),tak więc wszystko w pełni

.Pozdrawiam i życzę wszystkim ,także mnie i Lence,udanej soboty

.Czyżbym była dziś pierwsza ?;-).
Witam!
Karolinna ja trzymałam kciuki dlatego wszystko na pewno było super ;-) ciekawe co fajnego dostała Twoja królewna.
Kaśka nie wiem jakim programem posłużyła się Karolinna, ja miałam kiedyś Pain Shop Pro i w nim są super efekty, ale jakoś nie umiałam go rozgryźć, nie miałam czasu na niego więc go wywaliłam.
Karolinna ja trzymałam kciuki dlatego wszystko na pewno było super ;-) ciekawe co fajnego dostała Twoja królewna.
Kaśka nie wiem jakim programem posłużyła się Karolinna, ja miałam kiedyś Pain Shop Pro i w nim są super efekty, ale jakoś nie umiałam go rozgryźć, nie miałam czasu na niego więc go wywaliłam.
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
cześć
ja szybciutko sie przywitam i mykam sprzątać bo Kuba właśnie usypia więc trzeba wykorzystać czas
oliwka - co jakis czas bierzemy od jedego gospodarza świnkę bardzo sie opłaca
no i jest mięsko pod ręką w zamrażalniku pole do popisu z obiadkami;-)
karolina - super, że imprezka udana. Opowiadaj co Lenka dostała za prezenty
To w poniedziałek odpoczywacie od gości
NIKOTO NIMA DOMA!!!!!!!
anian - co to za szkolonko
kaśka - fajne miejsce na spotkanko
będziecie
miłej soboty:-)
ja szybciutko sie przywitam i mykam sprzątać bo Kuba właśnie usypia więc trzeba wykorzystać czas

oliwka - co jakis czas bierzemy od jedego gospodarza świnkę bardzo sie opłaca

karolina - super, że imprezka udana. Opowiadaj co Lenka dostała za prezenty

anian - co to za szkolonko

kaśka - fajne miejsce na spotkanko

miłej soboty:-)
Podziel się: