reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czesc;-)dziewczyny .Wczoraj mnie mdłosci dopadły i nie zagladałam bo nie miałam siły:wściekła/y:
shiune ja mała hartowałam od samego poczatku i teraz nie lubi byc przykryta .Ale jak Oliwia miała 2 tygodnie to poszliśmy na pierwszy spacer ale było ciepło bo to był kwiecien .A niewiem czy byłas juz z mała bo ostry wiatr jest jak by nie było top pewnie ze mozesz iść:tak:
luszczynka Oliwka ładnie wyglada :-D

reklama
LUCZYNKA wspaniałą zabawe ma twoja Oliwka w wanience . Moja w zależności od dnia . Ale na ogół nie protestuje .

Nie poszłam wczoraj na spacer bo nmie ta wichura troche przeraziła . Na 7 piętrze jakoś tego nie odczówałam ale jak wyszłam do sklepu to zrezygnowałam ze spaceru . Może dziś razem z tatą sie przejdziemy do okoła osiedla .
Jak goście pozwolą :baffled: .

Wraca mi pokarm!!!!!!!!:tak:

Witam Was Kobietki
Pzrepraszam ze nie dopisywalam na posty ale naprawde brak czasu.
A z moim okresem jest tak, ze normalnego krawienia nie dostalam tylko takie dziwne krawienei bardzo ciemne i bardzo słabo. Ciąże wykluczam bo robiłam 3 razy test i zawsze była jedna kreska. Oj chyba czeka mnie i to w tym tygodniu wiyzta u gina...brrrrrrrrrr ale musze isc bo nigdy tak nie miałam a z tym nie ma żartów. Tym bardziej że moja mama tez miała problemy z tymi sprawami kobiecymi(usunięty jajnik i mięśniaki)

Karolina jakie prezenty lenka otrzymała?????????????
Kubus gratki z okazji 3 zabka

witam

ale na dworze dzisj strasznie zminy wiatr:szok: dlatego siedzimy grzecznie w domku zreszta mam co robić musze na jutro mieć gotowy projekt:eek: :baffled: a teraz najgorsza sprawa wrysowywanie kafelek(brrrrrrrr)

najważniejsza wiadomość: KUBUSIOWI WYSZEDŁ TRZECI ZĄBEK TJ. GÓRNA LEWA JEDYNKA!!!!!!!!!!:-)

shinue - no brawo! spkój zadziałał na pokarm?:-)

oliwka - współczucia na mdłości:-( ale niestety trzeba to przeżyć;-)

iza - jak obiadek ugotowany:confused: mój juz tak :tak:

miłej niedzieli!

Wczoraj wogole nie mialam czasu zaglądnać na wątek. Byłam zresztą caly dzień poza domem. Wczoraj Kamilek skończył dwa miesiace i pierwszy raz tak świadomie się uśmiechnął. Słodki ma uśmiech. Dziś zaglądłam na bb i patrzę, ze wy cioteczki zapomniałyście o moim Kamilku i zero życzeń :zawstydzona/y: (żarcik macie prawo nie pamiętać ale wydawało mi sie, ze zawsze na bieżaco wszystko wiecie)

Karolinna - jak udala się impreza??? Jakie prezenciki dostala Lenka?

Oliwka - wspólczuję, ja niestety nie miałam mdłości w ciąży, ale podobno przy dziewczynkach takie są

Shinue - Dziś bylam z Kamilkiem 45 min. na dworze troszkę zimno bylo ale ja go hartuję. Wogóle bardzo szybko bylam z małym na pierwszym spacerze a teraz to nawet go tak nie opatulam tak strasznie bo on nie lubi być grubooo ubrany.

Uciekam już bo jestem sama z Kamilkiem.

Polacy co prawda nie wygrali ale i tak jestem z nich dumna.... Brazylia była nie do pokonania..... ale i tak dla ich:
HIP HIP HURAAAAAAAAAA!!!!

a ja byłam dziś na chwilę w pracy a teraz z Przemem skoki oglądamy i czekamy aż Olo się obudzi a potem wymyślimy co robićdalej...

Miłego popołudnia

byłam dziś z mała na krutkim spacerku. Bardzo jej sie podoba wożenie .

Baska 100 całusków dla Kamilka z okazji drugiej miesięcznicy i
1000powodów do uśmiechu każdego dnia:-) :-) :-)

Kończe bo zaraz przychodzą teście z wizytą.

Wysyłam kilka nowych zdjęć . Chyba:baffled:

reklama
kubusiowa..... gratulacje na ząbala Lubusiowego... ani popatrzeć a będziemy czekoladki w butach chować na ząbki wypadające :-D

baśka..... Wszystkiego najlepszego dla Kamilka oby rósł zdrowo i wesoło

Do góry