katoryba faktycznie ty w ogole nie wygladasz jakbys byla w ciazy przed chwila ale pewnie biodra masz poszerzone, kosci miednicy sie rozeszly i to dlatego stare spodnie nie sa dobre ale za jakis czas na pewno sie w nie wbijesz

chcialam cie tez zapytac o cos bo pisalas, ze mialas takie pobolewania w dole brzucha jak na okres. kiedy ci sie zaczely? bo ja tez mam, wczoraj mniej bolalo caly wieczor i w nocy jak wstalam tez czulam. nie mam do tego skurczy wiec sie nie martwie.
a z tym ulewniem to pamietam, ze polozna mowila, ze jedno dziecko nic a inne bardzo duzo i z jedzieniem tez jedno je 15min drugie 45 min ale z reguly noworodki potrzebuja wiecej czasu bo nie potrafia jeszcze wyssac tyle ile potrzebuja w krotkim czasie.
vii ja wyczytalam, ze takie bole, o ktorych piszesz i ja chyba tez sporadycznie je mam to sa dlatego, ze dziecko schodzi w dol glowka. zamelduj sie po wizycie u naszego gina dzisz
ania ty biedna z tymi skurczami, to musi byc strasznie meczace tak od kliku dni miec takie serie. a w pierwszej ciazy tez tak mialas? koniecznie napisz co ci lekarz dzis powiedzial? bo moze rozwarcie sie robi i to juz
mysza a ty kiedy mikiego odstawilas od piersi i poszlas do pracy? nie lubil takiego mleka bo wolal pewnie sobie czas prze cieplym cycku mamuni spedzac czas