witam
kurczę teraz j doświadczyłam zostawienia Was tu na chwilę i już nic nie rozumiem

wczoraj pojechaliśmy po ten pas do lidla i już kicha, bo nie było
Emri ten "pas" to były takie jakby getry obciskowe?? bo takie jedno coś jeszcze leżało
no i w końcu kupiłam ten pas w sklepie medycznym... co prawda 53 zł, ale taki "profesjonalny", a żeby mnie w niego wcisnąć to trzeba Pudziana

później pojechaliśmy na zakupy... i kupiłam różne sole, olejki relaksujące, kulki nawilżające do wanny

i w końcu wylądowaliśmy w niej we dwoje

a że lubię wpadać ze skrajności w skrajność to o godzinie 24 już byliśmy bliscy rozwodu

ehh to zmęczenie i moje świrujące hormony... a później kłóciliśmy się o Hanie

o dziwo jakoś wtedy nie krzyczał, że jest zmęczony i musi się wyspać do pracy, tylko nie pozwolił mi zabrać jej do drugiego pokoju i stwierdził, że sam się nią zajmie...no ale skończyło się na tym, że spaliśmy wtuleni w siebie

porażka dwa świry
pluszaczek ja też zazdroszczę tego kina... chętnie bym poszła właśnie na ten film... no ale jakoś szkoda mi Hanie zostawić

nawet u dziadków

poczekam aż będzie możliwość obejrzeć go na kinie domowym
Myyszaaa STO LAT DLA MIKOŁAJA

jakie 5 miesięcy, a później 5 tyg gratulujesz Katorybie ?? bo coś się pogubiłam... Boluś przecież już dawno skończył 5 tyg :/ a basen z maluchem to musi być super sprawa, trzeba się zagłębić w temat
Katoryba mega kicha z tą pracą... ale ponoć nic nie dzieje się bez powodu także mam nadzieję, że znajdziesz dużo lepszą pracę
Anias jak Bartuś ??
Beti to już niedługo spacerek z Dawidkiem

super

ale ten czas szybko leci

i zdecydowanie podaruj sobie jednego pajaca...ja na początku tak ubrałam Hanie, że była sztywna jak lalka

i nawet teraz dziewczyny mówią, że za ciepło ją ubieram :/ dobrze, że "kryzys" z dziurą zażegnany... współczuje :/
anulka widzę jesteś jakąś specjalistką względem ćwiczeń i masaży
co do ćwiczeń to ja teraz czekam aż mąż mi kupić fitness na kinekta, mam tą piłkę i zamierzam tutaj poskakać

na szczęście Hania nie jest zbyt absorbująca
apmg a będziesz szczepić na ratowirusa i pneumo ?? my też chyba zdecydujemy się na 5w1 i później pneumo, a ratowirusa chyba sobie podarujemy... sama już nie wiem ciągle jestem rozdarta w tej kwestii :/
marttini tylko nie przesadzaj z tym sprzątaniem

musisz odpoczywać
Marzena trzymam kciuki za Twojego Michała...
Kordek wiedzę, że twardo się trzymasz
zawalka ja jeździłam gdzieś całą ciąże

i nawet 4 tyg przed rozwiązaniem w te duże śniegi się odważyłam

tylko rób to wszystko z głową i bezpiecznie
ufff naprodukowałam się

jak kogoś pominęłam to szczerze przepraszam
a jak ze spacerkiem ?? ja czekam na położną, ale to niezobowiązująca wizyta, bo skoro ona ma w dupie godziny to ja też

jak jej nie będzie to wychodzimy i tyle nie będę cały dzień na nią czekać :/