Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie wiem czy wiecie ale dziś jest dzień Teściowej. ja już swojej złożyłam życzenia
Katoryba ja nie wiem co jest ale wstałam i power jak szalony, pościłam zmywarkę, pralkę, umyłam wc, umywalkę, blaty, pochłaniacz, nawet kafelki za kiblem szorowałam jak jakaś walnięta coś nie halo może mi się pomyliły dni? to wszystko zrobiłam do 13 później padłam na chwilę i wstałam i cały czas mnie wołało od rana okno w kuchni żeby umyć ale się nie dałam Teraz się wkleiłam do kompa żeby nic nie robić ale w sumie brodzik by można... Obiad zrobiłam, ech ja nie wiem co to. Mój się śmieje, że przed porodem tak mam i powinnam sie zbierać.
A na kolacyjkę (moją) jego obiad jak wróci W. z pracy spagetti i torcik czekoladowy
ale Wam zazdroszczę tych wyjść.. chociaż nie wiem czy bym 2 godziny bez Hani wytrzymała
ja w ramach dnia kobiet posiedzę sobie w pachnącej wannie
moja malutka kochana córeczka znowu mnie zaskoczyła... naszykowała dla mamy niespodziankę... długo nad nią pracowała... aż wyszła po same łopatki i Hania wylądowała pod prysznicem... nie wiedziałam nawet jak bodziak ściągnąć żeby kupa nie wylądowała na głowie...
Madzioszkaa ponoć faktycznie przed porodem jest dużo energii... ja tak miałam w sumie dzień przed (miałam imieniny i gości) także może faktycznie się szykuj
niedzielne heloł
Właśnie z synalkiem zajadamy śniadanko. On to bardziej śpi niż je :/
Wczoraj byłam na wyjściu jakieś 1,5h tylko, bo w sumie takie było założenie żeby spotkać się na chwilkę. Zresztą już padałam bo spotkanie na 21 było więc i tak długo dałam radę a jak wróciłam to prysznic i zaraz cyce szt. 2 i spanko do 3:30. 2 cyce trochę wydłużają mu spanie ale nie jakoś mega... przed wyjściem wczoraj też po 2 cycach chciałam mu jeszcze dać trochę z butelki ale wypluwał, więc chyba się najada... to dlaczego nie śpi dłużej? ręce opadają :| vii - piękna niespodzianka, nie ma co ;P
anulka i katoryba-takie ćwiczenia swojego czasu robiła szkoła rodzenia ksenia -chodziłam na nie-aerobik z dzieckiem -więc małe odważniki w postaci naturalnej
a na polanie w amfiteatrze zajęcia jogi są choć i dla mamusiek coś można pomyśleć
i miłej niedzieli!
my dzis po ciezkiej nocy od wczoraj Dawidek biedny nie mogl zrobic kupy i mu sie tam przelewalo w brzuszku. caly czas sie prezyl, wyginal i kopal nozkami. marudzil, poplakiwal ale przynajmniej na rekach sie uspokajal. co zasnal to zaraz sie budzil biedaczek a my razem z nim masakra, nie widze na oczy. masowalam go, suszarki uzywalam, kladlam na brzuszku, odstawilam herbatke laktacyjna bo ma koper i pije rumianek. no i w koncu kupa poszla niezla, nakarmilam go i spi jak aniolek teraz. odpukac mielismy isc cala rodzinka na spacerek dzis pierwszy raz ale chyba nic z tego nie bedzie bo maly spi. ja tez ide sie zdrzemnac. milej niedzieli!