reklama

Mamy 2011

Hej

WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIETEK :-D

Jeszcze w chodzę(no dobra kulam się) w wersji spakowanej.... moja córa mogłaby się zdecydować i dac znak :-D np trzy puknięcia matka rodzisz za trzy dni :-D Ale jakoś jej to nie wychodzi :-D

Paula_ZG - witaj :-)

Zniknęłam na weekend i już nie wiem co komu odpisać :-)

Co do sali po porodzie ja leżałam w 3-osobowej :-) Prawie nie narzekam - jedna babeczka miała non stop kogoś miała... Co może nie przeszkadzać ale jak się z ciebie leje... to nawet do kibelka głupio było wyjść... Ale ona sama w związku z tym że mamusię chciała mieć cały dzień poszła na salę komercyjną :-) I miałyśmy luksus - bo obie z drugą babeczką miałyśmy gości na 30 minutek i spokój :-) No i wszystko tez od dzieci zalezy :-) Moje dopiero w ostatnią noc zdecydowało się wyć i nie dać spać innym :-D

Pozdrawiam i wracam do oczekiwania na objawy :-D

reklama
dzień dobry!
Napisałyście jak szalone:-)

Ja nadal w 2 paku jak widać. Nie urodzę w biegu zwalniam tempo:D Od jutra:D

Vii jak szczepienie dałaś radę?
Mysza ja tu proszę się nie wbijać w kolejkę oczekujących:) Numerki obowiązują:D

Wszystkiego najlepszego z okazji święta;) Niech każda kobieta o sobie pamięta:-D

A gdzie przysługująca para rajstop i goździk? :D

my już po szczepieniu... był straszny płacz :( biedna Hanulka darła się w niebogłosy, jeszcze nigdy nie słyszałam żeby się tak zanosiła :( zjadła i się uspokoiła :)

ma już 56 cm i waży 4500 kg... co trochę mnie dziwi, bo w piątek ważyła 4205g :/ coś nie tak z tymi wagami chyba :/

viii i zawartosci pieluszki ;) no i waga inna... wystarczy by rozbieżność była-no ale rozebrana była to bym zwaliła na wagę inną...
martini a skąd takie domniemanie gdzie mieszkamy? hihihi
madzioszka ty widze masz taki sam prawie termin jak mysza :D niezle!
paula-jak po wizycie?

dzien kobiet zleciał miło- więc i ja wam złożę życzenia na dzień kobitek!

Szczęśliwa....chmmmm....ze tak powiem, wróżę z fusów ;0;0;0;0;0 ;p
a tak na poważnie - mam dobrych informatorów:) :p

a mój m dopiero zawitał do domu...i jeszcze nie uslyszałam życzeń;/;/;/;/ale nie będę psuć sobei i jemu humoru....widzę, że pada na ryjek;/

Vii ja też myślę, ze to wina wagi, jak się nie robi ały czas na jednej to później są rozbeirności

Szcześliwa a no mammy podobnie i jeszcze między nami jest Izuniek, ale my nic wspólnie nie teges:-)

Marttini nie gniewaj się na swojego, nawet jak zapomniał to nie specjalnie.

wstawać śpiochy :)

która się dzisiaj rozpakowuje ?? :)

ja dzisiaj padam... nie wiem czy to wina tej szczepionki czy co, ale Hania źle spała a ja razem z nią... zasnęła po 20, a później obudziła się po 1, długo jadła, poszła spać przed 3 i tak ulała, że musiałam ją przebrać... rozbudziła się, płakała i znowu chciała jeść... znowu bardzo powoli :/ zasnęła po 5 i po 6 się obudziła :/ ehh oby jej tak nie zostało :(

nie wiem katoryba jak Ty jeszcze żyjesz, bo ja po jednej takiej nocy padam :/

a jak tam dziewczyny po chustowaniu ??

beti co do herbatki to my podajemy od 4 tyg, ale można wcześniej... tylko u nas np na brzuszek lepiej sprawdza się rumiankowa, bo koperkowa jakoś nie działa i w dodatku Hani kompletnie nie smakuje :( zresztą żadna jej nie smakuje, opluje się przy piciu zwykle, a później "oddaje" ile się da :/ woda też średnio jej wchodzi :/ lepiej wychodzi ;)

reklama
hej Kobitki :)
jak po wczorajszym naszym święcie samopoczucie? jutro chyba święto Chłopa :)
dziś mój termin wywróżony przez Ciebie Vii :)
na razie cisza ;p
która mi tam chce znowu przed szereg wyjść?? ;p
miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry