Witajcie jednak słonecznie
marttini - możesz sie zapisać do polożnej przed porodem albo po. Przed robi jeszcze wizyty edukacyjne ale Tobie to raczej niepotrzebne

jak chcesz świadomie wybrać a nie trafic z przypadku to lepiej zapisz sie juz teraz. Tylko nie bierz p. Ewuni ;P
Madzioszka - zamawiałaś położną z Chopina? Pierwszy spacerek niby po 2 tyg ale jak tak ciepło to chyba można szybciej.
Zaświadczenie musi być, może je wystawić też położna (mi wystawiła ale do nas przychodziła przed porodem, widziała kartę ciąży, więc nie wiem jak jest gdy przychodzi dopiero po porodzie).
Beatka to druga Hania rośnie - spokojne dziecko się szykuje
Beti - Bolo nie chce żadnego smoczka - już próbowałam 4 różnych i zawsze wypluwa. Teraz to już praktycznie nie potrzebuje bo jest spokojnieszy duuuuuużo ale na początku to błagałam żeby chciał ciągnąć smoka.
A Dawidek rośnie jak na drożdżach
A my znowu nocka nieprzespana :/ pobudka co 1,5h a o 5 oczy jak 5zł :| Od 3 dni tatusiek chodził z maluchem na popołudniowy spacer po pracy i wczoraj był aż do 19, nie wiem może mały się wyspał i nie chciał spać czy jak...
Od jutra zmieniamy metodę - będzie chodził przed pracą skoro i tak mały się budzi 6-6:30, to sobie dośpi resztę w wózku. Taki mamy plan

czy może 2 spacerki dziennie to zły pomysł? co o tym sądzicie?