reklama

Mamy 2011

Dzień dobry!

Co za pech, że pogoda taka już się cieszyłam, że po weranduję małą i na jakiś spaceros pójdziemy a w taką pogpdę nie chcę tego robić. Która to zamówiła taki dzień no przyznać się:>?:-D Wredoty jesteście, że mi pogode zabrałyście o!;-)

Moja mała mnie zadziwia coraz bardziej. Gości olewa, rozmowy olewa, tylko od 19 do 23 koncerty daje płaczowe. Dziś mi się obudziła raz w nocy! szok jedno karmienie o 3.30 i spała do 8. :szok: Ja w ogóle (odpukać) nie czuję że mam dziecko:) Takiego maleństwa życzę Wam wszystkim! Mam nadzieję, że to się nie zmieni:D

Pytanie do mamek noworodków bo na czasie wasze maleństwa mają odruch zaciskania piąstek? moja gadzinka ma cały czas rozciapirzone paluchy i sie zastanawiam czy to jakaś jej uroda, bo wszyscy mówią że powinna piąstki robić.

Marzena miłej i przyjemnej kolacji:) pewnie będzie uroczo choć powalentynkowo, ale nie daty się liczą a zaangażowanie :-D:-D

Myszaa eh miało być dzień po a tu co nic i nic:) Elizka jest uparta pytanie po kim:D Będzie jak braciszek tydzień po terminie? w sumie predyspozycje rodzinne są ważne:-D co się będzie wychylać:-

Do pośmiania się z naszej polski.

W. Poszedł podbić mi legitymację studencką bo nie miałam jak. Pani w dziekanacie mu oświadczyła, że oczywiście weźmie i podbije ale już mu nie odda tylko pocztą wyśle na adres zamieszkania:) Uzasadnienie? Ochrona danych osobowych:-D Mężowi nie wyda ale staroście grupy już by dała bez słowa. Na odchodne powiedział jej tylko, że skoro tak to on podziękuje i żonę po cesarskim cięciu wyśle osobiście żeby podbiła. Kobiecie się głupio zrobiło a mój wziął legite i wyszedł nie przeżegnawszy się:) OT i muszę się dziś wybrać na UZ.

Miłego dnia kobitki!

reklama
Madzioszka, przypomniałas mi ze dyplom mam do odebrania na UZ uch... pewnie juz siedzi w archiwum, i wcale nie chce mi sie w dziekanacie tłumaczyć....

a wczoraj zaliczyłam spacerek do focusa i na deptak, dziś idę z małym po czapeczke wioseną, jednak w Malince najwiekszy wybór i ceny znośne

w focusie, niestety wypatrzyłam cudowną torebeczkę, no i dylemat... ale tak mi sie spodobała

moje maleństwo w brzuszku siedzące miało chyba wczoraj czkawkę, tzn pierwszy raz tak sobie skojarzyłam, a to już 21t ale ten czas leci, a do gina idę 30tego to może w końcu dowiem się któż tam się ukrywa, póki co wiem że dziecię spokojniejsze od pierworodnego, bo aż tak mamy nie kopie :)

coż dziś chyba słoneczko nie wyjdzie choć niby mówią że ma się pojawić...

Mysza - ani się obejrzysz a Córunia się pojawi, tylko te ostatnie dni tak się ciągną, trzymaj się

Witamy się :-)

Totalnie zakręcone są te pierwsze dni z Lenką... Nocki w kratkę, raz przespane, raz przekrzyczone :P Wczoraj zasnęła ok 23, lekko wybudziła się po 4, a teraz marudzi co jakiś czas, lecz ciągle na śpiąco ciągnie cyca...
Poza tym przyglądamy się z zachwytem każdej jej mince i gestowi, bo rączki trudno utrzymać w miejscu :)

U nas też wczoraj była położna, Maleńka dobrze przybrała po wyjściu ze szpitala :-) Odwiedzili Nas też Dziadek i Babcia, porobili zdjęcia, pozachwycali się hihihi

A Mamusi hormony szaleją i na zmianę śmieję się i płaczę...

katoryba my dopiero wróciliśmy z miasta ;) wreszcie dotarłam do księdza po to zaświadczenie o braku przeciwwskazań do chrztu :) a Hania na szczęście już coraz mnie pieluch zużywa :)

Madzioszkaa no widzisz chyba się potwierdza, że na butelce dzieci spokojniejsze, rośnie druga Hania ;) mały Aniołek będzie :) co do piąstek to położna mówiła, że dziecko zaciska jak jest głodne i u Hani się to sprawdziło... jak tylko była najedzona nie zaciskała już tak rączek...

Pluszaczek a gdzie ta Malinka i co to jest ?? co tam można kupić ??

Izuniek tak to już jest, że na własne dziecko się napatrzeć nie można :) u nas mąż tak w córce zakochany, że ja już na drugim miejscu jestem ;)

Ja dziś powiem tylko dzień dobry i że chusta doszła:) Jednak taka sama jak Katoryby...ale będziemy wyglądać teraz...Nie chce mi się nic, więc spadam

hey!
marzena-zmiescisz sie! nie wątpię w to :D drobinka z Ciebie!
vii- malinka to sklep z odzieżą z czapkami na mieście koło kościoła Matki Boskiej Częstochowskiej -mają przystępne ceny :)
beti w tobim są to na 100% :) a nawet w tesco widziałam ostatnio...jak się nie mylę ;)
mysza lada moment będziesz córe tulić-monotematyzm rozumiem -sama coś podobnego przechodziłam ;)

witamy się popołudniowo;)
Beti te smoczki mają też w Smyku w Focusie

dzisiaj same jesteśmy i tak sobie leniu****emy troszkę;) mąż w delegacji, Bartosz u babci -smutno nam troszkę:( Naduśka na macie motyla zaczepia ale uparty jest i się do niej nie odzywa....

słońca nie ma , szaro-buro i ponuro bleeeeeee

reklama
no to martini teraz chyba kolej na ciebie:)

wyskoczylam dzis szybciorem do bobasa i zakupilam smoczki, butle, wkladki lak. sterylizuja sie wlasnie i czekaja az maly sie obudzi na test. oby chcial je jesc ladnie:)

szczesliwa daj mi znac jak bede mogla odebrac od ciebie lezaczek i hustawke zeby sobie przetestowac na moim malym potworku:) a swoja droga to jestes swietna dziewczyna. od razu jak przyszlas na spotkanie to udezylo mnie to ile masz w sobie energii i optymizmu, zwlaszcza, ze ja teraz taka zmeczona i nic mie sie nie chce:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry