Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
próbuje negocjować ze swoim dzieckiem urodziny dzisiaj, tłumaczę że ładna data, że wszystko gotowe, że my czekamy, nawet że jutra może nie być, ale nie daje się przekonać podskakuje zadowolona w brzuchu jakby chciała mi powiedzieć, że tam jej dobrze )
hehe e_v nie ma tak lekko ja Hanie 2 tyg przekonywałam, że już czas ja i tatuś... a ona nic zachciało jej się jak przestałam prosić, dobrze, że chociaż dała się wyspać i zjeść śniadanie
my już przygotowani na piknik, pranie jedno wisi, drugie sie pierze, obiad jestjak nic naładowałam wczoraj akumulatory;P
Alunia wstała dopiero o 2:30...i potem o 6:30, Bartuch chwilę po niej - jest dobrze
no bylo fajnie i szczerze mowiac nie chcialo mi sie wracac w ogole do domu tylko isc w miasto i zaszalec. ale to nastepnym razem u nas nocka tez ekstra bo D. obudzil sie dopiero o 5:30 i o dziwo zasnal o 6:30 do 9:00. szal
e_v, zawalka do tablicy!!!
marzena a co sie z toba stalo? czemu cie nie bylo? mam nadzieje, ze wszystko ok?
Hej laski, witam się i ja z rana. Dopiero się zwlokłam z łóżka. Kiepską nockę miałam i średnio wyspana jestem. No ale czas się zebrać, wyruszyć na miasto i pozałatwiać parę rzeczy.
Beti info na grupie, ale generalnie już wszystko si
Beti - wniosek???????trzeba częściej wychodzić dzieciaki wiedzą, że mamusie poszły w tango to się grzeczne robiąno bo jak mamusia jest obok...to jak miło jej pomarudzić
E_V - Zawalka - jak tam dziewczyny???bo my tu z nogi na nogę.......
ja po przemarszu i wigibasach z moją dzieciarnią jestem w domu...Bartuch jak dętka, Ala dalej śpi - a ja nogi jak u murzyna
Byłam na festynie w SP 14 - fajnie, wesoło, głośnoSpotkałąm nawet naszą Anulę