reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

dzień dobry:)

widzę, że szaleństwo przedświąteczna bo na forum cisza:) Piękny zimny dzień był. Taki piękny, że darowałam spacer na samą myśl odechcialo mi się:D

U nas pierwsze straty materialne becik zbiła mi mój ślliczny dzbanuszek na miód. nie mam pojęcia jak fo w rende dorwała. a więc amnagedonie witamy:)

Pytanie do Was, wiecie gdzie w zg można zrobić testy alergiczne i ine moga kosztować?

ciepłego wieczorku!

reklama
Dawidosie :* o graba od funfla klonika ;)

Madzioszka - na kasę chorych w AldeMedzie. Mężol mój miał testy i teraz się odczula. A komu co dolega?

Bolo z samego rana został zapakowany w kombinezon i wielce zdziwiony o co kaman z protestem pomaszerował na balkon z tatą śnieg dotykać :) niestety koparka-odśnieżarka (tak tak przyjechała odśnieżać hahaha) okazała się lepszym obiektem zainteresowania. Potem poszliśmy na spacer w śniego-deszczu i Bolo siedział pod folią a że zaparowała to stwierdził, że skoro i tak nic nie widzi to się kimnie troszkę co ostatnio się na spacerze zdarzyło bardzo dawno temu :) i po południu znowu poszedł na spacerek na roraty i do spowiedzi :) ale mu ciemność w kościele i światełka lampionów podobały! palec tylko pokazywał co chwilę coś innego :) za rok sam pójdzie z lampionem :)
Ubrałam mu na noc bodziaka pod pajaca. Zobaczymy czy to zda egzamin. Tyle od nas. Miłego wieczorku i oby jutro z rana powitała nas gruba warstwa śniegu i lekki mrozik :)

P.S. dziewczyny kurcze bo nie wiem co robić. Jutro mamy tąwizytę u neurologa ale sama nie wiem czy tam w ogóle iść, bo już wiele razy była taka sytuacja, że Bolo się uderzył, upadł, przytrzasnął i płakał bardzo mocno i łapał oddech za każdym razem i poza tamtymi 2 razami jak był osłabiony chorobą nie zdarzyły się te sytuacje z zanoszeniem i odpłynięciem. Także nie wiem czy robić z igły widły czy odpuścić tą wizytę? Może on po prostu był osłabiony gorączką i nie miał siły, każdy jak jest chory to nie ma siły na nic... Jak myślicie?

Ostatnia edycja:
no spakowani...masakra wyglada jakbysmy sie wyprowadzali :p a ten snieg i mroz to niech sobie przez najblizsze dwa dni odpuszcza :p

nie wiem czy bede miala mozliwosc dorwac sie do kompa wiec na wszelki wypadek: wesolych swiat dziewczeta :) dla wiekszosci pierwszych swiat z maluszkiem :) niech beda wyjatkowe!

marzenka - bezpiecznej podróży!!! jakbyś gdzieś miała internet to zamelduj się że dotarliście, bo to jednak kawał drogi jest!

dawido - buziaki :)*

zawalka - cieszę się że zostałaś okrzyczana! D. teraz też ma okres "bawcie się ze mną, samej jest nudno" ;) na szczęście od tego tyg A. jest więcej w domu, więc mam czas na latanie ze szmatą ;)

kurcze co pieczecie?

Hejo:)
Katoryba ja bym poszła, wiem, że to kasa, ale jak znam życie to za 2 dni znowu coś podobnego się wydarzy i będziesz walić głową o ścianę z pytaniem dlaeczego nie poszłam na wizytę? Teraz jest spokój, ale nie wiadomo co było przyczyną, lepiej idź!

Marzenka dziękujemy:* Tobie życzę spokojnego i udanego wyjazdu, no i oczywiście samych radości i zadowolenia z rodzinki! Wesołych Świąt!

Dawidek dziekuje za zyczonka:) ja wcozraj zabralam sie za pieczenie piernika i zajelo mi to mnoostwo czasu:/ kupilam przyprawe do piernika i otwieram ja a ona jakas taka bialawa i slabo pachnie. patrzena sklad a tam pierwszym produktem jest... maka pszenna:) dostalam szalu bo o 23 musialam jechac po te przyprawe do tesco:) tak wiec piernik skonczyl sie piec o... 2 w nocy:)

madzioszka a takim malym dzieciom juz sie robi te testy? bo ostatnio znajomy mowil co ma 2,5 latka, ze niby u maluszkow bez sensu, ze dopiero jak starsza. ale to tylko czyjes slowa, ja tam nie wiem

marzena wyobrazam sobie ile macie rzeczy do zabrania:) najwiecej to ma mloda co? :) w kazdym razie zycze bezpiecznej podrozy!!!

katoryba mi sie zdaje, ze warto isc do tego lekarza. wiesz jesli kiedys jeszcze zdarzy sie taka sytuacja to znow sie bedziesz zastanawiac co i dlaczego a tak moze zdobedziesz na ten temat wiedze itp.

reklama
Katoryba laski dobrze mówią idz i będziesz spokojniejsza.

Beti nie wiem nawet czy robią musze sie zorientować chociaż mam winowajce zajścia i wycofam w całości ale wolałabym potwierdzić.

Do góry