Witam
Dziękuje za miłe przyjęcie
Skoro zostajemy tu na dłużej :-) to się pokarzemy
Zobacz załącznik 441677
Pisałyście o nieprzespanych nockach...ja od ponad 7 miesięcy cierpię na chroniczne niewyspanie
My cały czas jesteśmy na cycu, no i tutaj jest cały problem. Gabrysia potrafi obudzić się w nocy nawet 8 razy - Masakra. Właściwie to jak budzi się co 2 godziny to jestem szczęśliwa. Nie chce smoczka ani butelki - traktuje je jak gryzak i się w nocy zaczyna nimi bawic, więc wolę w ogóle ichnie dawać i temat opiera się o cyc :/ Nie wiem czuje się bezsilna.
Współczuję wszystkim mamom ząbkujacych bąbelków
U nas pierwsze pokazały się po 4 miesiącach - niezłe mamy tempo, bo już mamy ich 4,5

(dwie dolne jedynki, górna lewa jedynka i dwójka oraz kreseczka w miejscu prawej górnej jedynki). Ząbkowanie to u nas drugi ciężki temat. Próbowałyśmy Dentinoxu, Bobodentu, Tantum Verde, Camili oraz Dagomedu 44- homeopatyczne granulki wszystko można między książki włożyć - NIE DZIAŁA. Ale damy rade dziewczyny

na szczęście to nie będzie wiecznie trwać
zawalka dziękujemy

faktycznie jak je wybierałam wydawało mi się strasznie oryginalne

(nie znałam żadnej Gabrysi) a po porodzie to już trzy poznałam - nawet w styczniu moja sąsiadka urodziła Gabrysię

Ale i tak imię polecam

Mam pytanko, skąd jesteś - bo mam wrażenie, że się już spotkałyśmy :-) (patrząc na Twój avatar)
katoryba dużo zdrówka dla Twojego maluszka
marzena86 to mamy małe księżniczki w tym samym wieku

super. Na porodówce pewnie się nie widziałyśmy (a szkoda), bo rodziłam w Sulechowie (z wyboru) - tam miałam lekarza prowadzącego ciążę.
Beti powodzenia w pisaniu pracy

- magisterska? Wszystkiego naj dla Dawidka z okazji ukończenia roczku