reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

dziewczyny moja mała też jest z tych dzieci nieśpiących :-)
na początku się denerwowałam a teraz dałam na luz, robię tylko niezbędne rzeczy a reszta zadań czeka na lepsze czasy :-D
Marzena a teściowie to niech Ci pomogą w sprzątaniu ;-)

reklama
Juhu,
Dzisiaj się poryczałam jak wróciłam po pracy, bo dzisiaj już gorzej... Oby jutro był lepszy dzień.
Ale Wam dobrze z tymi spacerami. Zazdroszczę...

Wera - po przerwie pracuje się fatalnie. Cały czas patrzę na zegarek i myślę kiedy koniec. I co tam Bolcio porabia.

vii - też kupiłam podobny kupon na citeam jakoś w czerwcu i do tej pory nie udało mi się wybrać zdjęć do wysłania :/ mam jeszcze miesiąc i potem przepadnie :|

paula - Bolcio spokojny był (jeśli można to tak nazwać) jak mnie nie było :)

Izuniek - słaby ten doktor :/ i jak odpisał coś ten z Gdańska?

Marzena - Bolo też był nieśpiący. Nic nie mogłam zrobić w domu. Współczuję. Chociaż 45min to i tak sporo - Bolo spał mniej.
Dobranoc babki

Ostatnia edycja:
marzenka ja mialam wlasnie pisac to co kordek. tesciowie przyjada to zagon ich do roboty:) moja tesciowa jak wpadala to obiad zrobila, posprzatala i tylko ciagle: "siedz sobie a ja zrobie to czy tamto"

katoryba wysylam ci wlasnie pozytywne fluidy. na poczatku zwykle jest ciezko i przerazajaco a wszystko wydaje sie nie do ogarneicia. wiem, ze cie to teraz przerasta ale zobaczysz poradzisz sobie na pewno!!! masz glowe na karku, mila jestes i kontaktowa takze beda zadowoleni!!!

kordek a ty gdzie sie podziewalas?

Dzień dobry:D

To ja dziś otwieram ale miło:-) Wstawać śpiochy:p mam nadzieję, że ciepło dziś będzie i przyjemnie:)

Anulka coś zaginęłaś jak po uroczystości:>?

Katoryba wdrożysz się szybciorem! Nie fajnie jak trzeba samemu wielu rzeczy dochodzić ale dasz radę!

Wera moja B. mało śpi jak jest deszczowo też potrafi spać godzinę przez cały dzień. Przyzwyczajaj się z wiekiem snu jest coraz mniej:)

karolq8 zgłaszam protest! zabierz nas ze sobą nad to jeziorko:D

Izuniek to co dziś może Tobie bułeczkę:>?

Marzena Może teściowie nie będą tacy straszni:)

Miłego dnia lasencje!

Cześć dziewczyny:)

Codziennie czaję się, żeby umyć okna i codziennie coś innego mi wypada do zrobienia i tak pomału na oknach robi się powłoka, która śmiało może zastąpić rolety:).

Katoryba - najgorsze są początki, później będzie tylko lepiej:).

Paula - w tej "taniej" aptece wszystko jest tańsze, czy tylko wybrane produkty?

Miłego dnia babeczki:)

Bry dzień,

a ja czekam aż dziecie zgłodnieje...

Katoryba - samodzielna nauka może być lepsza niż te informacje przekazane od kogoś, dasz radę! Startuj na pracownika miesiąca!!! :) A dr nie odpisał narazie, daje mu tydzień, potem dzwonię.
Madzioszka - jak masz bułkę, to OK. Ja swoją śniadaniową się nie podzieliłam :p
Zawalka - chyba każda z nas ma jakieś zadanie domowe, które przechodzi nieustannie na kolejne dni... ;-) To może rysunki na szybach zrobisz dla uprzyjemnienia widoku :p
Emri - a gdzie Ty się podziewasz? :>

hej laski,

wera - to "a moze i nie" mi sie nie podoba :p

katoryba - dasz rade, jak z bolciem dalas sobie rade to z praca tez :) wychowanie dziecka to ponoc najtrudniejsze zadanie w zyciu ;)

kordek, beti - tylko jest ten problem, ze ja taka zosia samosia jestem i nie lubie jak ktos cos robi w moim mieszkaniu :) mojej mamie jedynie pozwalam zeby mi czasem jakies zakupy podrzucila i pomogla z noszeniem wozka :)

a przyjazd tesciow odwolany poki co bo tata ma w weekend jakies szkolenia i poki co jeszcze nie wiemy kiedy przyjada. a z majki robi sie cycoholik, na poczatku zawsze sie jednym obslugiwala a teraz wola o dwa :/ czyli kazde karmieniie to godz z glowy...

Witam
brak dostepu do neta spowodowal ze mnie dawno tu nie było. Juz jestem . Powoli szykuje sie do porodu i do roli mamusi. Prawie wszystko juz przyszykowane, dzis ładna pogoda to wstawiam pranie dla Gabrysi aby juz mieć juz wszystko. Jeszcze tylko pozostaje kupno wózka moze polecicie jakis model. jak oglądałam w sklepie to podobal mi sie Graco Symbio ale cena mnie troszke przestraszyla 2300 w promocji i to jeszcze bez podstawowych dodatków typu folia torba i takie tam . Liczę na waszą pomoc .

witam i ja -niewyspana bo corka o 4 stwierdzila że pora wstawać

Katoryba dasz radę przeżyłaś poród a z pracą niemiałabyś dać rady?!a tak w ogóle to czym się zajmujesz

Marzena doskonale Cię rozumiem bo tez nie lubię jak ktoś mi się panoszy u mnie w domu Dobrze że teściowe przyjezdni są pojawią się raz na jakiś czas i potem spokój

Cosa ja mam tako warrior i jest ok

reklama
katoryba - trzymaj się dzielnie, na pewno dasz radę, no a początki są trudne, wiadomo, zwłaszcza jak się idzie po macierzyńskim do nowej pracy :/ wiele z nas to czeka niestety :(
marzena - póki co musisz Mai wybaczyć, bo tak jak mówi Vii ona teraz najintensywniej rośnie. u nas karmienie ustabilizowało się po miesiącu gdzieś. wcześniej też było tak właśnie różnie.

u nas coś ostatnio bez zmian, nie ma się czym pochwalić, ani na co poskarżyć.

Do góry