reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
hejka laski - ja dzisiaj jakoś na pełnych obrotach - ale...ale byłam u fryzjera miałam voucher wykupiony do fryzjerki na fracuskiej i jakoś nei było okazji by go wykorzystać...no i wykorzystałam:) jestem krótsza :):):) jakoś mi tak inaczej...

robię zadania z chemii na poprawki ludziom..oczy mi sie przymykają jakoś :p czas spać:)
dobrej nocki babolki

Hejo;)

Zawalka ja też zaprosiłabym na obiad, to taka pora, ze ciastem chyba nie da się zapchać. Na bank to bedzie najbliższa rodzina, więc pewnie zrozumieją, ze trzeba chwilę pospacerować:) A gdzie macie zamiar zrobić? Jak na deptaku macie chrzciny, to Tawerna byłaby fajna na Sikorskiego:) Izuniek tez tam robiła. Podziwiam, ze zdecydowaliście się na chrzest w "naszej" parafii...ja unikam jak diabła jej:))) Pytałaś o chodzik, nawet trafiłaś, bo akurat kazałam go przytarmosić z piwnicy:) Kiedyś dostał Filo przy jakiejś okazji, ale nie zamierzam używac go w celu, do którego jest przeznaczony. Filo bardzo lubi jeździć w czymś, do tej pory ciągaliśmy go w takim dużym koszyku, a teraz jeździ w swoim pojeździe:) Coś tam się odpycha, ale nie wiem o co kaman z tym, a jak go ciągamy to ma radochę:)

Karolq ja też polecam wywoływanie przez neta, o wiele taniej. A jak nie przez internet to w rosmanie albo empiku.

Marzena moja teściowa tak normalnie przyjęła żłobek Fila, ona tez musiała posyłać najstarszego syna, do tego samaego z resztą:) Moja mama ze smutkiem to przyjęła, ale nic nie krytykowała. Raczej dalsze ciotki i cioteczki mają więcej do powiedzenia. Ale jak zapytałam to kto w takim razie zasponsoruje prywatną opiekunkę dla Fila to glucha cisza zapadła...

Myszka ta kraina to na Wandy w Promyczku:) Dzisiaj Filo mnie zasmucił, bo przyszliśmy, babeczka wzięła go na ręce i mówi, ze mam sobie iść...wracam po godzinie, pytam czy długo płakał, a ona, ze jak chcę to mogę zobaczyć jak ładnie się bawi:) Nawet nie zakwilił za mamą...smutno mi było, ale tak pozytywnie:)

Madzioszka toś fuchę dorwała:) Przynajmniej ciekawa, zawsze coś innego:)

A my dziś w końcu doczekaliśmy sie momentu podpisania umowy na zamówienie mebli do kuchni:))))) jupi!!! Tyle czasu męczyliśmy się bez mebli i w końcu nadszedł ten moment:) Cieszę się bardzo, trochę oderwało mnie to od codziennych problemów...

emri - no masz racje, jak sie zapyta kto sie dolozy albo popilnuje dziecka caly dzien to chetnych brak :)

my dzis po wizycie kolezanek z pracy. Majcia dostala kolejne ciuszki ;) sliczne ale mozliwe ze ich nawet nie zalozy bo kurteczka jesienna a rozmiar 68 a mloda takie wymiary to pewnie zima osiagnie.

wlasnie laski takie pyt. bo liczylam ze dziecko bedzie zabawki dostawac i my jej nic nie kupowalismy a poki co dostaje w glownej mierze ubranka. mozecie polecic jakies fajne sklepy z zabawkami bo sie nie znam w tej materii :) a moze mozecie tez polecic jakies zabawki dla takiego maluszka?

marzena wypraszam sobie ode mnie Majcia dostala pluszaczka grzechoczacego do gryzienia w sam raz. ale to za jakies 2 miechy dopiero:) u nas tez krolowaly wsrod prezentow ubranka i dlatego ja teraz nikomu nie kupuje ich tylko jakies zabawki, gryzaki, itp.

Juhu,
Dzisiaj poryczałam się po pracy, aż mi się gadać o tym nie chce :( DO tego straciłam cały wieczór na załatwienie sprawy, której i tak nie załatwiłam. Wróciłam niedawno i zjadłam lodziki i zaraz koniec dnia...
Muszę kupić łóżeczko Bolowi, bo muszę oddać siorze to jej, w którym teraz śpi i tak się zastanawiam jakie kupić: czy turystyczne czy 140x70? Turystyczne zawsze się przyda, zajmuje mniej miejsca i jak będzie drugie dziecko to będzie jak znalazł (takie lepsze bym chciała z podwieszaną półką dla noworodka i przewijakiem)(nie wiecie czy można jakoś założyć zwykły przewijak sztywny na takim łóżeczku?). A to 140x70 starczy na dłużej bo niby do 7roku życia może być, ale zamie więcej miejsca (będę musiała jakoś inaczej pokój zorganizować - będzie mniej poręcznie a jakby było drugie dziecko to to się do sypialni nie zmieści i tak będzie trzeba kupić inne. Hmmmm sama nie wiem...

vii - widzę, że nowe tereny spacerowo podbijacie ;) tamten rejon kojarzy mi się z meliniarnią ;P

marzena - współczuję tych wieczornych rewolucji... oby faktycznie to nie kolki :( z zabawkami jeszcze nie szalej - taki maluszek jeszcze się nie interesuje a pewnie jeszcze dostaniecie tego całą masę. Najwyżej jakąś grzechotkę na początek. coś prostego a najlepiej biało - czarne, bo na tym dziecko skupi wzrok. a na przyszłość to polecam Żyrafę. Są i nowe i używane zabawki, aj tam kupiłam kilka fajnych zabaweczek.

paula - czego uczysz? nie bój o Adasia - poradzi sobie dzielny chłopak :) i Ty też!

Mysza - moja wspaniała koleżanka nie zazdrości upierdliwych klientów, bo sama też z takimi walczy :/ chociaż widzę, że stara się odpędzać ich od siebie do nas (do mnie i drugiej koleżanki).

emri - to dzisiaj już Filcio sam był? tak szybko? myślałam, że przez jakiś czas będziecie razem... ale w sumie to dobrze, szybka piłka i już. A Filo w swoim żywiole :)

Ale Wam zazdroszczę tych spacerków :(
Dobranoc babki :*

hejka

ja dzisiaj stawiam się w szpitalu na patologi tak gin zadecydował .... Doplera mały ma słabego, ja wyniki średnie, do tego jeszcze ciśnienie i opuchlizna więc trzeba dmuchać na zimne .... jeszcze nie wie czy CC czy wywoływać będą zadecyduje ordynator ... ;/

buziaki dla dzieciaczków nie długo przedstawię wam mojego syneczka ...

reklama
Do góry