• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy 2011

vii dobrze wiedziec o tym wirusie!!! szok normalnie, ze cos takiego sie moze przytrafic:(

katoryba na pewno wymienia nie martw sie:)

paula no nareszcie, ja juz tez sporo o tobie myslalam:) a to co piszesz o starszym bracie to super sie czyta:)
anias to Nadusie cos zlapalo? bidulka...

sallis buziaczki dla Dominiczki!!! a to cos o nocnych krzykach
Dzikie Dzieci - Strona dla rodziców!

Ostatnia edycja:
reklama
eh faktycznie nadprodukcja :)

Domi - najlepszego! przespanych nocek ci zycze :)

Madzioszka - no to weekendzik masz solidny teraz ;) i powodzenia w nowej pracy

Paula - no wlasnie salis ma racje, podaj jakas konkretna date to sie zbierzemy i cie odwiedzimy :) chce w koncu zobaczyc dziecko mlodsze od mojego :)

Anias - trzymaj sie, po antybiotyku na pewno szybko sie bedzie poprawiac!

no i wiecej nie pamietam :/ skleroza normalnie. u nas nic nowego. dzis pierwszy raz zostawie mala na jakies 1,5 godz ciekawe jak bedzie i kto wygra ten pojedynek Majcia czy moja mama ;)

możesz jeszcze zajrzeć do Żyrafy tam też są ubranka.

Z nowości Becikowi wyrżnęła się dziś dolna jedynka:) w końcu:)

Marzena dzięki:) Wprawdzie czasowo pewnie będzie tak jak teraz ale kasa większa i pewna we czwartek jadę się szkolić do poznania:)

reklama
outstanding - nie wiem ile masz czasu do chrztu córeczki, ale pomyśl o zakupach przez Internet (Allegro itp.), chociażby z drugiej ręki jeśli nie masz nic przeciwko :-) gdybym miała coś odpowiedniego białego na tą porę roku sama bym ci pożyczyła :-)
Madzioszkaa - gratulacje dla córci !!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry