Witam kobitki-mamitki!
Żeście naskrobały i nie wiem od czego zacząc.
katoryba-no różne ceny zależne od tego co ci się podoba!
Awybralismy chustę ze wzgledu na więź rodzica z dzieckiem.Chusta to odpowiedź na potrzeby maleńkiego dziecka i jego rodziców. Bliski kontakt powoduje, że można szybko zareagować na potrzeby malucha. Rodzice rozwijają wyjątkowo skuteczny sposób komunikowania się z noszonymi dziećmi i lepiej je rozumieją.
"Dzieci noszone w chuście spędzaja więcej czasu w stanie cichego czuwania. Jest to stan behawioralny, w którym maluch jest najbardziej zadowolony i najlepiej nawiązuje kontakt z otoczeniem. Można to nazwać stanem optymalnym dla procesu uczenia się."
Noszenie sprzyja harmonijnemu rozwojowi malucha.Noszenie w chuście to nie tylko przypomnienie miłych wspomnień, ale też ukojenie i dawanie maluchowi poczucia bezpieczeństwa.Noszone niemowlęta szybko rozwijają poczucie bezpieczeństwa i zaufaniai można by tu wiele pisac.
Jesteśmy zadowoleni z wyboru- plecy nie cierpią. Na co duzo ludzi zwraca uwagę.
nnita- decyduję się bo w meit tai mozna nosi gdy dziecko samodzielnie siedzi- wiekszy wybór noszenia i łatwiejszy w użyciu- nie trzeba dociagac

Oby nocki sie nie powtarzały
szczesliwa/nnita- z noga lepiej dzięki za troskę a na spacery chodził D.
madzioszka- oby wizyty u lekarza bywały lepsze a córa niech przybywa na wadze-moze taki okres wstrzymania z wagą...
vii-nam rodzicom trudno dogodzic-raz żeby szybciej zaczęła gada-chodzic a jak do tego dochodzi wrecz odwrotnie-taki urok

domidomi szcześliwego rozwiązania

dobrze nnita mówi- mów co potrzebujesz-beda wiedziec żeś świadoma swoich potrzeb
betii- tylko się nie rozpędzaj ze sprzedawaniem swoich rzeczy bo jeszcze sprzedasz coś co może się przydac

Oj widzę że będę miała problem z wyborem mei tai a dodam że fajnie wyglada didiTay
http://didymos.de/didy.pl?html/didytai/start.htm oj za duży wybór

o to i tak dużo dla pełnoetatowej mamy

z tym pisaniem pracy, ja jak nie miałam zaję to gorzej mi szło z pisaniem, jak termin gonił to sie napisało predko-tak bywa
sallis- oby te wasze nocki były lepsze a mała dała tobie pospac-zeby w dzień sie z przyjemnością zajmowac(mama nie wyspana to mama rozdrażniona...)
emrii-powodzenia z projektami- oj powiem że lubiłam takie sprawy na uzecie-no ale już po... i starczy
siw@ szczęśliwego rozwiązania- już blisko i będziecie radośni razem

z tym seksem nie ma reguły

na kogos zadziała na innych nie

ale spróbowac nie szkodzi-mąż się ucieszy
marzena- sto lat dla Maji :*
Dobra chyba strczy