reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
Hej ho,

Bolinku! (spóźnione) Sto lat!!! :-* Za miesiąc będzie szał! :D

Nareszcie mogliśmy wyjść/wyjechać i zaniosło nas do moich rodziców na obiad niedzielny i kawę :p Spacer zaliczony, oczywiście przespany przez pannę L. :)

Dziękujemy Wszystkim za miłe, dobre słowa! :-*

Muszę się dziś zmobilizować i wytargać wózek na dół, niestety nie dojdę na zaciszę (za daleko, za długo by było) ani nie przyłączę się do piastowskiej ekipy (nie ta pora) :( SPacer we mgłe, ale klimatycznie :p
Nocki u nas osiągnęły jakiś nieciekawy standard pobudek między 24 a 1 i ok. 3 :/ krzyk, ryk... Tylko mleko działa, więc chyba nadrabia jakieś straty... Czekam na normalność :)

Pozdros Lasencjos i Gentelmenos! :)

L. wypiła właśnie całe 60 ml :/ z pierwszej drzemki obudziła się pół h temu, więc kto wie czy ta 12.30 to nie będzie też nasza pora... Zadzwonię do Ciebie - Vii - jak będę już ruszała spod bloku ;)

dla Bolcia i Dawidka buziaki :*

my po spacerze lasowym zimno w cholere ;) ale mały ktoś dosypia sobie teraz na balkonie :)

miłegoooooo dzionka!

Juhu,

Bolo dziękuje za życzenia i buziaki :) odliczamy: 29 :)

kordek - oczywiście, że zdjęcie zrobione, odciski też :)

pluszaczek - a ile ten katar u małego trwał zanim się wydało to ropne coś?

sallis - czuj się zaproszona ;P

Marzena - stołówka dla maluchów powiadasz... niezły pomysł na biznes ;P już widzę siebie w takim czepku - siatce na włosach i te mini krzesełka, mini stoliczki i wszystko uwalone w około :) sprzątnęłoby się hurtem i już :p
super nocka - oby tak dalej!

Dawidosie :*

Izuniek - u nas takie pobudki nie wiadomo skąd w środku nocy były jakimś wybrykiem bolowym. Minęły po jednej akcji nieodpuszczania (niepodawania mleka). Ale Lencia niech nadrobi trochę jak ma co.

My dziś spacer na miacho. Buraczkowa się gotuje :)

Witajcie:)

Buziak dla Davidsona i spóźniony dla Bolka:* Już się nie mogę doczekać 20 grudnia:)

Sallis - podziałały Twoje życzenia i tylko 3 razy w nocy karmiłam Jacha. Prawie się wyspałam:)A Ty?

Minesota - no właśnie, Eli tak cichaczem te ząbki wyskoczyły:). Zaraz cichaczem zacznie chodzić i gadać, spryciura jedna:).
Miło było znów się z Wami spotkać:). Jak wróciłam to Jachu już ryczał za cycem i tata go próbował przekonać, że smoczek też fajny. Miałam lekki niedosyt banana po tym ekstra deserze i wciągnęłam całego z Biedronki.

Miłego/miłej spacerowania/pracy:)

reklama
hejka ;)

buziaki dla Bolcia i Dawidka z okazji miesięcznicy ;)

katoryba super pomysły na obiadki ;) ostatnio sobie zaserwowałam twoje placuszki dyniowe pyszota ;)

izuniek super że Lenka już zdrowa ;) my ubieramy się podobnie jak wszyscy z tym wyjątkiem że zakładam już śpiworek zimowy ;)

marzenka super że Majci smakowała marchewka ;) co następnego serwujecie ??

mi ostatnio sił brakuje troszeczkę .... muszę wybrać się do lekarza na badania chyba hemoglobina mi spadła ; Błażej jest jak na razie chętny do współpracy i od czterech dni śpi od 20 do 8-9 rano z jednym karmieniem ok. 24 ;) inne karmienia wyeliminowaliśmy podawaniem wody po dwóch nockach dziecię stwierdziło że nie opłaca się wstawać :-D no i nastał problem myślicie że mogę go trzymać w jednym pampersie całą noc ?? Bo jak go zacznę przebierać to zazwyczaj się rozbudza ;/ Mamy jeszcze problem mały z zasypianiem muszę z nim siedzieć na rękach ok 40 min i zanim uśnie na dobre ale jakoś nad tym też popracujemy ;) z pokarmem u mnie w kratkę jak przez cały dzień dużo pije to okej jak się czymś zdenerwuje/nie wyśpię lub mało pije to znowu pustki ...

miłego dzionka ;)

Ostatnia edycja:
Do góry