hejka...
ja z miłą chęcią na wszelkei spotkania - tylko kwestia kiedy i o której godzinie
Katoryba - mój Bartuś przeszedł na jedną drzemkę jakiś miesiąc-półtora po roczku, - choć takie przeplatanki, że jednego dnia spał raz, a potem ze 3 dni 2 razy zdarzały się już w okolicach roczku...tak więc wydaje mi się, że spokojnie Bolo już do tego dorósł

tym bardziej, że ładnie i prawidłowo śpi w nocy (co do ilości godzin - 10-11godzin na noc to standart). Pozwól mu na jedną drzemkę tak w okolicach 12-13 i by potem miał ze 4godzinki przerwy do spania nocnego - to fajnie u nas grało i B spał tak bardzo długo, a nawet teraz mu się zdarza taka drzemka...dopóki nie poszedł do przedszkola to spał dzień w dzień

2-3godziny, - ale w przedszkolu drzemka to max godzinka i mi się chłopina mi odzwyczaił. a dla mnie takie drzemki były nie raz wybawieniem by w domu zadziałać
Emri - ja swego czasu wywoływałam na Allegro - 100zł/500zdjęć - nie wiem czy teraz jest taka oferta, bo ostatnio to wiadomo..ale postaram znaleźć się sprzedawcę, bo jakościowo zdjęcia super - jak dla mnie lepsze od fotojockera nawet