reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Katoryba wspolczuje nawet wyobrazic nie moge sobie co przezylas:(

Emri powodzenia w pisaniu pracy:)

Poza tym witam sie cos mnie lapie ostatnio caly czas glowa mnie boli:(

reklama
hey babki!

deserek tworze dla syna plus wersja wzbogacona dla córy - syncio jabłko marchew plus zapas w słoiczek -notabene musze pozbierac troche słoików hehehe

miłego dzionka:)
a dolcia to pewnie juz urodziła :-)

katoryba - biedna ty :( oby to byl pierwszy i ostatni raz, dobrze ze L byl z wami bo faceci w takich sytuacjach lepiej umieja zachowac zimna krew niz my

emri - dumna i ja jestem ;)

anias - bogata bedziesz bo cie wczoraj z daleka nie poznalam ;)

my po szczepieniu, mloda niezle to zniosla. waga 6,300 wzrost 65cm, czyli moja waga lazienkowa klamie bo pokazywala 6,5 kg ;) ale troche sie zdziwilam bo powiedziala ze teraz przez dwa miechy mam jej dawac tylko zupki, zero owocow. no i gluten, takze musze sie po jakas manne przejsc. a moze jakas polecacie?

vii - a zebym to ja wiedziala :p twierdzi ze teraz przez 2 miesiace same warzywa, a jak skonczy pol roku to kaszki i owoce wprowadzac. no ale cos czuje ze mamusia nie wytrzyma tyle i jakis deserek przygotuje ;)

hej!
katoryba- trzymaj sie i nigdy więcej takich wsytuacji. tego zyczę
emri- zyczy tylko powodzenia w piasaniu :)

dolcia-pewnie urodziła bo nagle ucichła a tyle pisała :)
nnita- oby Jagódka szybko się zaklimatyzowała z dziadkami

A Lila ma drzemke w swoim łóżeczku- chyba drugi raz odkąd się urodziła :):-D

Milego laseczki

vii - chodzimy do biegalskiej na zaciszu, jak zapytalam dlaczego to powiedziala ze warzywa bardziej wartosciowe a owoce dziecku sa teraz niepotrzebne, a czesto jak sprobuje owocow to warzyw nie chce, wiec lepiej tylko warzywa i mleko a reszte po 6 miesiacu, szczegolnie jesli jeszcze zostaje w domu i moge karmic piersia

kordek ja co kilka tygodni jeżdżę z Małą do swoich rodziców w podnóże KArkonoszy ;)

ja się chcę dorzucić do pytania marzeny86 - Mała jest tylko na piersi, ale myślę nad wprowadzeniem glutenu. Jak to robiłyście? jaka kaszka? na wodzie, MM czy własnym mleku?

kurcze ja też myślę o dolci2912.. chyba coś jest na rzeczy :)

pozdrówki :)

dzień dobry:)

Ach ten dreszczyk::) Dawno nie było tego oczekiwania czy już czy jeszcze się nie rozpakowała:)

nnita, marzena- ja mojej dałam po prostu kawałek biszkopta do deserku (do owoców zdaje się) pokruszyłam go i już. Jednego dnia mniej następnego więcej. Patrzyłam czy nic się nie dzieje i gra:)

vii czytałam na grupie tylko myślałam, że coś jeszcze się na rzeczy wykluło co nie miałam pojęcia.

nnita zazdroszczę wyjazdów:)

reklama
hej mamuśki! Dawno mnie tutaj nie było :D Jakoś nie miałam czasu.. wróciłam na uczelnię pełną parą.. wzięłam się za pisanie zaliczeń.. do tego muzyczna.. przygotowuję się do koncertu 17.12.. i tak jakoś leci.. :)

buziaki dla miesięczniaków!

Kto jutro chętny na spacer w okolicach 12-12.30? oczywiście na Piastowskim.. :)))

buziolki:*:*

Do góry