reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

czadowe nagranie :) ciekawe czy dlugo cwiczyl choreografie ;)

beti - no mi sie jeszcze z 10 min micha cieszyla z zabkow Dawida :) jutro sie chyba zamieniamy wozkami ;) i ciesze sie ze wszystko ok

my dzis mamy dziwny dzien, nocka znowu do bani, dzien zaczelysmy o 5.30, przez to na spacer dopiero po 11 wyszlysmy, przez godz z mama lazilam ale mloda dluga zasnac nie mogla a jak juz zasnela to obudzila sie o 14:45! ale sie wynudzilam tyle czasu :p mam nadzieje ze dzis lepiej pospi i jutro normalnie przed 11 wyjdziemy i moze uda sie lekarza o 8 zaliczyc

reklama
Lena i Szymon rządzą - najczęściej nadawane imiona w Polsce w 2011 roku
no my nie jesteśmy trendy ;)

Katoryba super filmik! aż jestem ciekawa ile to dziecko ma, bo wygląda na brzdąca do roku, ale układ jest dość skomplikowany ;)
Filcio też wymiata jak tańczy :) na roczku się zaprezentował :)

beti - dobrze że badania w miarę ok :) kamień z serca!

laski jutro się widzimy :)) mam nadzieję, że będzie taka piękna pogoda jak dzisiaj :)

właśnie, właśnie - a gdzie się spotykamy?

Beti -ja pytam o to poczucie rytmu bo zaczęłam się zastanawiać nad tym widząc ten filmik. Bolo np. jakoś słabo się gibie do muzy. Robi hopahopa ale nie łączę tego z muzyką raczej :)
A w jakiej formie to żelazo jest do podawania? DObrze, że wyniki nienajgorsze :)

Na szczepienie jednak pojechałam z mama :) Bolo tylko troszkę zapłakał :) waży 9,9kg czyli tyle ile miesiąc temu. Przez chorobę schudł a teraz nabrał znowu + duża ruchliwość. A ma chłopak spust... on by mógł jeść non stop. Żuli jak tylko ktoś coś do ust włoży.
Aha do "muuuu" doszło bueueu (ma być beee ale nie do końca wychodzi) ;P

...że Leny popularne to ja wiedziałam, co chwilę jakaś mama mówi "Lenko" wgłąb wózka :p a w dniu 10 miesięcznicy Naszej L., jakiś gościu z reżyserki DDTVN o 4.45 został tatą Lenki :p uśmiałam się :)
Ogólnie sporo forumowych dzieciątek zalicza się do grona osób o popularnym imieniu w roku 2011 :D

Beti - nie jest źle, więc się cieszę! właśnie, jak to żelazo się podaje?:>
Katoryba - farmer z Bola będzie czy jak?:p Hau Hau niech piesek pasterski się pojawi! ;) Tom się pośmiała z tancerzyka :D
Marzena - ja też liczę, że któryś następny dzień przyniesie poprawę nocek i unormowanie snu w dzien... :-*

ha ha ha ja też zaliczam się do grona "nigdy nie tracących nadziei że dziecko zacznie przesypiać noce" :)

jutro ja standardowo, jak za dawnych dobrych czasów zaparkuję koło stadniny i będę wydzwaniać po kolei :) Katoryba jak dotrzesz w rejony zacisza to zadzwoń :)

e: waga D. z dziś 9800 :szok:

Ostatnia edycja:
hey!
beti a moze inny wózek? u nas stęki się zakonczyły po przeprowadzce na spacerówke wiec wczesniej musiało byc niewygodnie mu ;)

sallis piękna masz kruszynkę :)

katoryba filmik super! a dzieci maja poczucie rytmu :)coś po roku mam podobny film z córą ;D kupa smiechu :-D

szczesliwa my w spacerowie jezdzimy i to u nas jest kwestia tego, ze mlody by caly czas chcial chodzic na nozkach i sie wscieka, ze musi siedziec w wozie:)

katoryba beee jest slodkie:) jeszcze Bolcio bedzie tancowal zobaczysz:) a zelazo to w plynie jest do podawania.

sallis toz to wasze dziecie kolos jak nie wiem:) piekna waga, sama widze zdiwiona jestes;) a u nas marne 8kg, ah.

izuniekm oby te nocki przespane przyszly jak najszybciej!

marzena trzymam kciuki za lekarza jutro! no i brawo za ladne spanko na spacerze:)

a u nas dzis szok..... pierwsze kroczki samodzielne:) Dawidek zrobil kilka takich tiptopkow. ja sie zaczelam smiac i plakac a on sie tak chichral, z jeszcze tak nie slyszalam:) pekam z dumy normalnie!

Dzień dobry.

Cos widzę, że forum wywiewa;p Każdy by czytała ale pisać to nie ma komu:)

Spieszę z odpowiedzią, wprawdzie pytanie nie do mnie ale:) Żelazo podaje się strzykawką. Ja mam np od ibum i w niej podaje małej żelazo. Wygląda ja K*** a smakuje jak karmelek:)

Beti przy żelazie mogą pojawić się problemy z brzuszkiem podawaj raczej rano. Jaką dawkę zaleciła? Gratki dla Dawidosa:)

Salis No ładna dziewczynka:) nie pogadasz:D

Martini coś się opuszczasz;p Chociaż dzień dobry byś napisała, Minesota a Ty?:>?

Marzena i co ta plamka to ząbek?

u nas standard mała wstaje o 6 i śmiga do 19. czyli nic nowego:)
kolorowych snów laseczki i miłego spaceru!

Beti - braaaaawo dla Dawidka :) to cudne dla mamy widzieć coś takiego :)

sallis - toż to Domi chce Bola prześcignąć zazdrośnica wagowa no! Ale spokojnie - jeszcze ma trochę do zrobienia ;)
postaram się być jutro ok 11 najwyżej też będę wydzwaniać :)

reklama
Do góry