hej
Mam nadzieje że uda mi się wstawić wpis bo ostatnio jakaś makabra
co do picia z kubeczków nie mamy Lovi 360 ale kuzyn B. ma i nawet mu się podoba nie kupowałam bo już tyle tego mamy że szkoda kasy
wiem że była kiedyś promocja na te kupki w Auchon ale czy jeszcze jest to nie wiem ;/ U nas B. pije i ze słomki, ze szklanki, i z kubusia
nie przepada tylko za niekapkami 
co do paznokci też w kąpieli lub jak jest czymś zajęty bo oczywiście on chce też mieć obcinaczki ;p my paznokcie obcinamy co dwa dni tak mu szybko rosną
Martini buziaki dla Krzysia
Vii gratki dla Hani za spanie w dorosłym łóżku
a gdzie zakupiliście taki fotel ? ciągle zapominam o tych zdjęciach ;/ ale postaram się poprawić dzisiaj wieczorem 
Siw gratki dla Wójcia za zęby
mi Błażej uniemożliwia jakiekolwiek pracę domowe bo ciągle by na dworze siedział 
więcej nie pamiętam
U nas ostatnio strasznie mało czasu na wszystko ja mam coraz więcej zleceń różnego rodzaju ;/ do tego jeszcze na weekend znowu miałam anginę ;/ na szczęście B. nie podłapał
W natarciu 3 lub 4 u nas nie wiem bo mały terorysta nie chce pokazać ;/ kupy lecą jak szalone praktycznie po wszystkim co zje ;/ Błażko biega już po domu i strasznie mu się ta zabawa podoba na dworze też powoli sam się puszcza ale ma jeszcze małego stracha
Pozdrawiam
Mam nadzieje że uda mi się wstawić wpis bo ostatnio jakaś makabra
co do picia z kubeczków nie mamy Lovi 360 ale kuzyn B. ma i nawet mu się podoba nie kupowałam bo już tyle tego mamy że szkoda kasy
co do paznokci też w kąpieli lub jak jest czymś zajęty bo oczywiście on chce też mieć obcinaczki ;p my paznokcie obcinamy co dwa dni tak mu szybko rosną
Martini buziaki dla Krzysia
Vii gratki dla Hani za spanie w dorosłym łóżku
Siw gratki dla Wójcia za zęby
więcej nie pamiętam
U nas ostatnio strasznie mało czasu na wszystko ja mam coraz więcej zleceń różnego rodzaju ;/ do tego jeszcze na weekend znowu miałam anginę ;/ na szczęście B. nie podłapał
Pozdrawiam