reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
beti no właśnie nigdzie tak nie widziałam prócz deichmann'a w ccc mają od 25 rozmiaru w smyku też byłam to nie widziałam... może faktycznie jeszcze pozostanie te coccodrillo - dzięki;)

Kaloszki pojedyncze pary w małych rozmiarach były jakiś czas temu w CCC na deptaku, ale nie pamiętam czy dziewczęcę czy dla chłopca :/

Zawalka - to Ci Jaśko się wypowiedział, Lena grzecznie i cicho mówi "pupa" (tak samo na kuzyna Kubę mówi :p) a ostatnio nauczyła się mówić "cyce" :p edukacja w zakresie ciała na całego hihi
Marzenka - ładne wymiary ;) waga na parówkach podskoczyła hihi

Wybaczcie, że tak w skrócie, ale ja zabiegana...

sluchajcie bylam dzis w dzieciecym ekspercie i maja tam mega wyprzedaz! jest juz przebrane to co tanie i dobre ale mozna cos znalezc. czapki zimowe sa -50%, koszulki z krotkim fixoni 5zl, spodenki 10zl, bluzy 15zl, body bodajze 5zl ale zostaly same rozmiary od 74 w dol (vii jeszcze bylo spoo takich malych jak dla twojego przyszlego). jest tez cala sciana rzeczy dla dzieci powyzej roku -50% i duzo jest tam dla dziewczynek, nawet jakies plaszczyki i kurtki na jesien/zime. do tego wszystkie buty geox 90zl, i wszytskie buty primigi (sandaly, adidasy, kozaki) -50%. Widzialam taki swietny komplet ale na dziewczynke i na romziar 62 z tup tup: kurtka 19zl i spodnie oceplane na szelkach tez 19zl!!! juz nawet chcialam kupowac ;)

izuniek pupa i cyce powiadasz hehe:) niezly ubaw!

marzena Majcia to jak dawidek doslownie z gabarytow haha. jak tam w pracy? a pediatre zmieniliscie czy dalej do b. chodzicie?

Hej dziewczyny, ledwo przejrzałam wszystko i padam już na twarz... Michał wyjechał na 5 dni- egzaminy ma na podyplomówce. NIe wiem jak sama ogarnę wszystko, jeszcze po pracy codziennie mam spotkania jakieś z pracą związane... Niech już się skończy ten wrzesień;-)
martini, wprawdzie nie wiem jak wyglądałaś przed i w trakcie ciąży, ale zgadzam się, że po ciąży wyglądasz pięknie:tak:
Beti, MIesio też karmi lalę i misia:) i czesze i zęby im myje:-D To jest takie słodkie! A gdzie jest ten sklep o którym piszesz??
zawalka, siw, my jeszcze nie byliśmy u fryzjera, zastanawiam się kiedy czas na pierwszy raz?:) Jeszcze mu do oczu n ie wpadają, więc chyba mamy czas:)

Dziewczyny, moje dziecko mówi kocham, czyli " kokam" a dziś nawet wyszło mu " kokamcie" - pękam z dumy!!!:happy:

aestima ten sklep jest kolo fokusa a w zasadzie kolo hurtowni adam, a za kokam to bym serce dala!!!!! a co do wlosow ty narazie odpusc sobie myslenie o fryzjerze na dlugo! przeciez Miesio to ma krociotke wloski:)

Witajcie;)

kalosze zakupione w deichmannie;) więc już są;)
I takie pytanie mam do was może któraś wie..
mam umowę na zastępstwo i chcę złożyć wypowiedzenie to 3 dni?.. czy któraś z was wie więcej na ten temat i mogłaby mi napisać? jeśli bym złożyła dzisiaj to ona jest ważna do niedzieli czy poniedziałku? i muszę mieć 3 dni całe przepracowane, czy jak dziś idę do pracy jutro wolne i niedziela pracująca.. to co z poniedziałkiem?
Z góry wielkie dzięki jakby któraś coś wiedziała i napisała;)

Miłego dnia;)

reklama
beti - ale jak dawidek teraz? :) ciagle do B. chodzimy, my w sumie malo do lekarzy chodzimy i nawet jakos czasu nie mam zeby poszukac i polazic po nowych lekarzach. a w pracy...hmm srednia atmosfera

paulineczka - a ile zaplacilas za kalosze? byly rozmiary 20?

Do góry