reklama

Mamy 2013

u mnie podwyższony puls to norma, zwykle mam około 110-115 na min., jak mam niższy, to wręcz zaczynam się stresować:-D ja generalnie ciśnienie też powinnam kontrolować, robiłam to w trakcie ciąży regularnie, ale teraz młody Feliks tyle przy sobie wymaga robić, że zapominam o własnych potrzebach heh;-):rofl2:

reklama
ojj tak, nudzić, to nam się na 100% nie nudzi :D nigdy wcześniej nie doznaliśmy takiej rozrywki, jak teraz z naszym młodym hihih:-D generalnie jest dobrze, wykańcza nas jedynie nocne wstawanie, ale tak coś czuję, że zaczynamy się uodparniać hyhy:cool2::-D

Melduje ze zyje.... ale powoli zdycham....

Śniadanie wybrało porcelane i tam się udało, teraz pije cokolwiek, musze wziacv leki, ale pewnie tez w klozecie wylądują... zapchany nos, gardło boli okropnie, kaszel meczy, kazdy dłuzszy kaszel konczy sie na rozmowach z niedzwiedziem.... brak mi juz sił....

Co tam dziewczyny???

Ja do końca tygodnia uziemiona w domu :/ mały ma zapalenie oskrzeli więc spacery są zakazane :/ jeśli ja nie zwariuję w tym czasie to on na pewno po takim siedzeniu w domu wyląduje w wariatkowie...

Mysiak i jak twój kaszelek?

ja sie kiepsko czuje... leże całymi dniami, wstaje na chwile i zaraz spowrotem do łóżka...

Niestety w ustalonym terminie sie nie pojawie, musze wyleczyć to choróbsko :( moze w jakimś innym terminie uda nam sie spotkac jeszcze??

czesc !

no to odwolujemy, next tajm jak wyzdrowiejecie wszyscy Mysiak i Garbysiu ;-)

bylam dzis u lekarza maly wazy juz 1440 g :szok: jego ulozenie jest komiczne i ciezkie poki co do okreslenie, wyglada jakby robil sklon, glowa dotykajac kolan :rofl2:

ide polezec bo wlasnie przez godzine walkowalam ciasto na pierniki i wycinalam z moja pomocnica swiateczne wzory ;-) polukruje jutro bo dzis nie dam rady :sorry2:

czesc !

co tu taka cisza ?

Dziewczyny w tesco na dziecinne ciuszki -30% ! jak sie wydrukuje kupon z neta to przy zakupie za min. 50 zl kupon daje 25 zl rabatu wiec sie oplaca bardzo kupowac w tesco :-)

lece ogarnac chatke i zwijam sie do tesco i po mala do przedszkola :-)

reklama
cortina dzięki...ale chyba to 15zł zniżki hiih :) i nie wiem czy czasem tam nie ma ze przy zakupach za minimum 100zł...ale mogę się mylic....

ja jestem, mdlosci wrociły, dzis weszła mi jedynie bułka z masłem, na nic innego nie mam ochoty.. obrzydliwe jest całe jedzenie, najchętneij nic bym nie jadła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry