reklama

Mamy 2013

reklama
Hej Dziewczyny :)

Dobijcie mnie o.O mam od wczoraj włączoną stronę żeby wam odpisać ale kurde nie ma kiedy :/ Gabrych przez to siedzenie w domu zrobił się tak absorbujący że nawet do kibla z nim idę :/

Jutro idę z nim na spacer bo oboje oszalejemy jak posiedzimy w zamknięciu jeszcze dobę :P

Mysiaku no to gratki 70% chłopaka :P to teraz imię trzeba wybrać :D

BUZIAM :***

Hej smutna. Witamy na forum :D

Jej dziewczyny jaka dziś tragedia na dworzu :P a ja tak po nim latałam jak szalona :P jak jakiś kundel spuszczony z łańcucha :P ponad tydzień mnie na świecie nie było :/

W H&M duże przeceny są :D na fajne ciuszki, ja czapkę kupiłam za 10 zl. Inne sklepy też mają ale mi się już w nich nie podobało za wiele. W H&M może bym coś kupiła ale mój syn ma tyle rzeczy że dałam se spokój...

witaj smutna :-) napisz cos o sobie i dzidziusiu :-)

Mysiochomis przeceny w H&M ? dziecinne rzeczy przecenili ??? chyba sie przejade chociaz moj maly ma juz pelna komode :zawstydzona/y:

Zielonogórska imigrantka, w lubuskiem od 2 lat, na zwolnieniu, więc z nudów przeglądająca całe dnie internet szukając informacji na temat ciąży i porodu. Szczęśliwa mężątka w pierwszej ciąży :). Lekarka powiedziała że nie da sie jednoznacznie określić płci, na 70% dziewczynka, więc dalej zostajemy w niewiedzy.

smutna1986... fajną masz lekarke :) mogła powiedziec, że nie widac :) moze następnym razem maleństwo się ujawni :)

Ja narazie czekam do stycznia, wtedy bede wiedziec co kupowac, czego mi brakuje, zaczne w razie czego po Asce wszystko sprzedawac i kupowac na chłopaka, a mam po Asce jakies 2 duze kartony ciuchów....

Chyba chorobsko mi odpuszcza powoli, dzis 6 dzien antybiotyku i chyba z uchem w koncu lepiej...

reklama
czesc :-)

smutna to teraz masz zajeci, piszcie piszcie kochane bo forum przymiera ;-)

ja wlasnei sie ogarnelam i spadam na miasto, ja to nie umiem na tylku usiedziec :-p

Mysiochomis na 62 tez sporo posiadam cjhyba zaczne na jesien przyszla malego ubierac :-p w Reserved tez promocje maja na dziecinne i cala reszte :-)

gardlo mnie drapie ale ratuje sie tantum, chyba mloda mi wirusa sprzedala ;-)

Mysiak a imiona macie wybrane ? Asia ma jakies typy :-) ???

do potem !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry