Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dobijcie mnie mam od wczoraj włączoną stronę żeby wam odpisać ale kurde nie ma kiedy :/ Gabrych przez to siedzenie w domu zrobił się tak absorbujący że nawet do kibla z nim idę :/
Jutro idę z nim na spacer bo oboje oszalejemy jak posiedzimy w zamknięciu jeszcze dobę
Mysiaku no to gratki 70% chłopaka to teraz imię trzeba wybrać
Jej dziewczyny jaka dziś tragedia na dworzu a ja tak po nim latałam jak szalona jak jakiś kundel spuszczony z łańcucha ponad tydzień mnie na świecie nie było :/
W H&M duże przeceny są na fajne ciuszki, ja czapkę kupiłam za 10 zl. Inne sklepy też mają ale mi się już w nich nie podobało za wiele. W H&M może bym coś kupiła ale mój syn ma tyle rzeczy że dałam se spokój...
Zielonogórska imigrantka, w lubuskiem od 2 lat, na zwolnieniu, więc z nudów przeglądająca całe dnie internet szukając informacji na temat ciąży i porodu. Szczęśliwa mężątka w pierwszej ciąży . Lekarka powiedziała że nie da sie jednoznacznie określić płci, na 70% dziewczynka, więc dalej zostajemy w niewiedzy.
smutna1986... fajną masz lekarke mogła powiedziec, że nie widac moze następnym razem maleństwo się ujawni
Ja narazie czekam do stycznia, wtedy bede wiedziec co kupowac, czego mi brakuje, zaczne w razie czego po Asce wszystko sprzedawac i kupowac na chłopaka, a mam po Asce jakies 2 duze kartony ciuchów....
Chyba chorobsko mi odpuszcza powoli, dzis 6 dzien antybiotyku i chyba z uchem w koncu lepiej...