• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2014

...uuu ale cisza...
Wpadłam odświeżyć wątek :-)
Pogoda jesienna więc popijam sobie kubek gorącej czekolady,grypa żołądkowa przechodzi a było koszmarnie :-(

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Dawno mnie nie było u was...aż wstyd

Cześć dziewczyny do mnie @ przyszła i tak mi dała popalić ,że szok, ale już byłam w aptece po pigułki na ból i przeszło tylko cykl krótki strasznie bo 25 dni tylko...
kochana ja dostałam @ i jeszcze walczyłam z rota, w szpitalu wylądowałam :-(
dziś dostałam wypis
jestem w domku.

Pozdrawiam ciepło. Grypa precz!

hej dziewczynki

ja zabiegana strasznie, praca_>dom_> dziecko_>obowiązki_> sen_> praca.. i tak w kółko.. teraz dni uciekaja mi okropnie..

od jakiegoś czasu (2 tygodni)mam kiepski czas z moim P i jak tak dalej będzie, to raczej starań o dziecko nie będzie:no: poza tym on ostatnio (3 tyg temu)stwierdziłm ze boi się kolejnego dziecka, bo nei wie czy jesteśmy w stanie podołać finansowo, zatem mało optymistycznie a ja..no cóż..obecnie nic nie zakładam.. cieszę się z mojego synka i tyle..

mało to optymistyczne, ale jakoś kiepsko mi a pogoda nie pomaga niestety..
całuski kochane

PS. co u MeKlaudi? odezwij się szkrabie!!

Konwalianka przykro mi bardzo z powodu takiej decyzji ale macie jeszcze czas więc może nie wszystko stracone,jak nie teraz to później może mąż zmieni zdanie lecz mimo wszystko zostań z nami :tak:
3maj się i zwolnij troszkę :-)
Pozdrawiam

U mnie ok,ciężka a raczej pracowita sobota za mną :dry:
Zamówiłam sobie torbę do pracy,ciekawa jestem czy będzie ok no i czekam do zakończenia aukcji bo meble sprzedajemy ehhh

A co u reszty?

Witam..
Oj dawno mnie tu nie było, ale jakieś cieżkie dni mam.. Często łapią mnie doły i zadaje pytanie po co nam się to przytrafiło bo nie damy sobie rady:( R szuka nowej pracy i lipa, mysli o wyjeżdzie za granice do pracy.,
Ja teraz przeziębiona gorączka, kaszel i złe samopoczucie, nie mam na nic siły..
Zaczełam już 10 tydz..
Marcel chodzi do przedszkola więc do 15 jesteśmy sami z Tymkiem on się grzecznie bawi a mi się nic nie chce..
Pozdrawiam wszystkie..

Me Klaudia, zawsze wydaje się, że jest naprawdę źle a później okazuje się, że nie było najgorzej.. wiem, że dacie radę.. Nie smuć się, myśl optymistycznie, ciesz się z tego co masz..czyli męża, wspaniałe dzieci i kolejnego bąbelka w drodze..
A jak się czujesz? Pytam o stronę nie psychiczną, bo widzę, ze kiepsko a o stronę fizyczną? Tulę cię i wysyłam pozytywne fluidy:tak:

agnieszka, narazie plany zostają planami a jak będzie się okaże.. właśnie dzisiaj dostałam @ i zadziwiające jest to, że 2 lata temu także miałam w tym kresie @ i był to ostatni przed zajściem w ciążę.. hehe

Miłej niedzieli

Czesc babeczki!

Klaudia - duzo zdroweczka!!! Mam nadzieje, ze dolki szybko sobie pojda, a Wy odzyskacie radosc z ciazy!

Konwalianka
- przykro mi, kochana, ale mam nadzieje, ze to przejsciowe! Jeszcze nie wszystko stracone, moze trzeba Wam troszke czasu.

Kinga - zdrowka zycze!

U nas OK. :-) Za to pogoda okropna - totalna jesien! Ale dajemy rade! :tak:
Buziaki!

Hej

Klaudia powodzenia dla męża w znalezieniu pracy,może teraz przed świętami będzie okazja aby gdzieś się załapać :tak:
Zdrówka życzę!

Konwalianka nigdy nie wiadomo :-)

Miłego poniedziałku!

Konwalianka powiedz mi kochana ile mniej wiecej zapłaciliście za okulary Tymka i jakie on ma oprawki i szkła?? Ja mam wizyte u okulisty z Marcelem w czwartek i chyba bedą potrzebne okulary bo on ciągle tymi oczami mruga jak ogląda bajke i jestem ciekawa ile mnie to mniej wiecej wyniesie..

reklama
MeKlaudia, niemało.. okulary fisher price - oprawki 320zł + 150zł szkła.. Tyle, że szkła były w "promocji" i za całość wyszło nas 390zł.. ale można kupić używane okularki i tylko szkła dokupić, ja następnym razem tak zrobie, gdy te już będą za małe.. Nasze oprawki są z takiego tworzywa, że nie potłuką się ani nic, na specjalnych gumach, ale Twój Marcelek już duży chłopak więc może on mniej udziwnione by potrzebował a wtedy pewnie i tańsze..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry