• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2014

Kobietka 66 kg to spoko,nie jest tak źle,dobrze jest :tak::-)
Emilia na razie nie chce pisać o urlopie bo jeszcze nic nie wiadomo :tak:
Zdrówka dla dzieciątka życzę :tak:pogoda typowo jesienna się robi więc i choróbska zaczynają atakować,dbajcie o siebie.

...uciekam spać,jutro wstaję o 7mej i będę przemeblowywać pokój,myślę ze dam radę bez męża:)

reklama
Cześć dziewczyny do mnie @ przyszła i tak mi dała popalić ,że szok, ale już byłam w aptece po pigułki na ból i przeszło tylko cykl krótki strasznie bo 25 dni tylko...

Witajcie
...jestem zmęczona i wkurzona na maksa
realmad2.gif
niestety próbowałam każdego ustawienia i nie da się inaczej ustawić mebli inaczej niż stały dotychczas
realmad2.gif
mamy za mały pokój i za duże meble.
Wściekła jestem...wcinam pyzy z mięsem i uciekam do miasta po samochodzik dla sobotniego solenizanta.
Odezwę się wieczorem.Pa

Kobietka mnie tez @ zalała :-(

Dzien doberek!

U mnie zalatanie i masa spraw - pracuje nad wlasnym biznesem i mam mase roboty, a stad mniej czasu na BB... Takze wybaczcie.

Kobietka - przykro mi, ze @ przylazla, i cykl faktycznie krotki, ale glowa do gory i piers do przodu! ;-)

Agnieszka - wspolczuje niepowodzenia, ale moze cos jeszcze wymyslisz!

Agnieszka - wspolczuje niepowodzenia, ale moze cos jeszcze wymyslisz!
mary już wymyśliłam :-D
Zaglądaj w miarę możliwości.

Jeszcze nie wszystko nie udane
biggrin.gif
gdyż postanowiliśmy z mężem że sprzedamy naszą kanapę i fotele i kupimy super narożną kanapę,taką mega wygodną i dużą
yes2.gif
tym sposobem zaoszczędzimy dużo miejsca,zagospodarujemy dziury itd.a więc w sobotę robimy ogłoszenia i wystawiamy na sprzedaż.
Proszę trzymajcie kciuki aby szybko się sprzedały
yes2.gif

A w wolnej chwili będę szukać narożnika
happy.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry