• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2014

reklama
Hej

Mi coś w kręgosłupie od rana dokucza :eek:nie wiem co to...
A poza tym siedzę jak na szpilkach i czekam na zakończenie aukcji,jeszcze nie cała godzina została...
unhappy.gif

Konwalianka No niestety jak beda mu potrzebne okulary to chyba też bedzie musiał mieć gumowe bo on skacze biega i robi tysiąc różnych dziwnych rzeczy:wściekła/y: No nic w czwartek wizyta i zobaczymy co ta okulistka nam powie..

Cześć dziewczyny:)

Nie było mnie na bb kilka dni,odpoczęłam ale nie dlatego ze miałam taką potrzebę tylko dużo się u mnie działo
yes2.gif

Sprzedaliśmy meble,kupiliśmy narożnik (za około 3 tyg.będzie) przemeblowywałam pokój dzienny,kupiłam nowy obraz i kupić muszę jeszcze 3 małe,tym razem obrazy przedstawiają miasta i są czarno białe.
Pogoda jesienna ale mimo wszystko na spacery chodzimy.
Niedługo halloween
biggrin.gif
idziemy na imprezę domową i musimy się wszyscy przebrać także szukam stroju
laugh.gif
tyle u mnie...

Mary zdrówka :)

Hello!

Kinga
- dziekuje!

Agnieszka - dziekuje rowniez!

U mnie ciag dalszy choroby. Tzn. jakby nawet czuje sie nieco lepiej, ale juz tak w sobote myslalam i wszystko wrocilo. Wiec kuruje sie dalej i odpoczywam, ile moge!

Milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry