Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi coś w kręgosłupie od rana dokucza nie wiem co to...
A poza tym siedzę jak na szpilkach i czekam na zakończenie aukcji,jeszcze nie cała godzina została...
Konwalianka No niestety jak beda mu potrzebne okulary to chyba też bedzie musiał mieć gumowe bo on skacze biega i robi tysiąc różnych dziwnych rzeczy No nic w czwartek wizyta i zobaczymy co ta okulistka nam powie..
Nie było mnie na bb kilka dni,odpoczęłam ale nie dlatego ze miałam taką potrzebę tylko dużo się u mnie działo
Sprzedaliśmy meble,kupiliśmy narożnik (za około 3 tyg.będzie) przemeblowywałam pokój dzienny,kupiłam nowy obraz i kupić muszę jeszcze 3 małe,tym razem obrazy przedstawiają miasta i są czarno białe.
Pogoda jesienna ale mimo wszystko na spacery chodzimy.
Niedługo halloween
idziemy na imprezę domową i musimy się wszyscy przebrać także szukam stroju
U mnie ciag dalszy choroby. Tzn. jakby nawet czuje sie nieco lepiej, ale juz tak w sobote myslalam i wszystko wrocilo. Wiec kuruje sie dalej i odpoczywam, ile moge!